ΠΑΤΣΑΡΙΝΟΣ: Ή ΣΤΡΑΒΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΙΑΛΟΣ Ή ΣΤΡΑΒΑ ΑΡΜΕΝΙΖΟΥΜΕ

0


Τώρα και καθυστερημένα αρχίζει ν’ αντιλαμβάνεται ο κ. Τατούλης ότι το συγκεκριμένο έργο του με ΣΔΙΤ για τη διαχείριση των απορριμμάτων στην Πελοπόννησο κινείται σε λάθος δρόμο. Αντί ν’ ακούσει την άλλη άποψη και να επανεξετάσει την θέση του βρίζει, απειλεί και επιτίθεται ακόμα και στα θεσμικά όργανα. Αμφισβήτησε την λειτουργία και τις αποφάσεις της Βουλής, μας είπε ότι το Ελεγκτικό Συνέδριο είναι επιρρεπές σε παρεμβάσεις, κατηγόρησε γι’ ανικανότητα 3 Υπουργούς (κ.κ. Βούτση, Λαφαζάνη, Τσιρώνη), διαπιστώνει ότι τώρα έγινε κομματικό το κράτος επειδή έχασε τα «φιλαράκια» του, αγνοεί, βρίζει και προκαλεί όλη την αντιπολίτευση στο Περιφερειακό Συμβούλιο, για να εξυπηρετήσει την ιδιοτέλειά του τα έβαλε και με τον επικεφαλής του κόμματος που τον στήριξε.
Τολμά να μιλά για δημόσιο συμφέρον όταν:
– Προώθησε πρόσφατα ένα περιφερειακό σχεδιασμό «μαϊμού» χωρίς να ενημερώσει και να διαβουλευτεί με κανέναν στην Περιφέρεια Πελοποννήσου.
– Προωθεί την υπογραφή της σύμβασης του έργου όταν δεν γνωρίζει κανένας την πλήρη οικονομική προσφορά της εταιρείας και δεν έχει ενημερώσει συγκεκριμένα τους Δήμους τι ελάχιστη εγγυημένη ποσότητα τους αντιστοιχεί.
– Αλλοιώνει έγγραφα υπηρεσιακών παραγόντων στην προσπάθεια να επιβάλλει την γνώμη του.
– Χρησιμοποιώντας όλα τα «εργαλεία» που διαθέτει «καπέλωσε» τους Δήμους και τα όργανά τους μ’ αποτέλεσμα να καταντήσει η Περιφέρεια Πελοποννήσου να έχει την χειρότερη εικόνα στη διαχείριση των απορριμμάτων σ’ όλη τη χώρα και την Ευρώπη.
– Σπαταλά πόρους σε πολλά έργα και εκδηλώσεις για να εξυπηρετήσει τις πελατειακές του σχέσεις.
Ο κ. Τατούλης αντί ν’ απαντήσει στα ερωτήματα που του θέσαμε για άλλη μια φορά μας είπε ότι για όλα φταίνε οι άλλοι και ότι κρίνοντας εξ ιδίων, εκπροσωπούμε και συμφέροντα!!!
Πιστεύουμε ότι αξίζει να τελειώνουμε με την εποχή των «αυτοκρατόρων», των κακομαθημένων με τις «υπόγειες» διαδρομές και τους «κολλητούς» στα διάφορα Υπουργεία για την εξυπηρέτηση συγκεκριμένων συμφερόντων. Αξίζει να παλεύουμε για την καθιέρωση των συλλογικών διαφανών διαδικασιών, τη λειτουργία της δημοκρατίας και των θεσμών. Ήδη, με την αλλαγή της κυβέρνησης έχουμε τα πρώτα θετικά δείγματα ότι με την παρουσία της κοινωνίας μπορούμε να τα καταφέρουμε.

Καλαμάτα 9/9/2015
Ο επικεφαλής του συνδυασμού
«Πελοπόννησος Πρώτα»

ΝΙΚΟΣ ΠΑΤΣΑΡΙΝΟΣ

Δημοσίευση: Σεπτεμβρίου 09, 2015

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΠΑΤΣΑΡΙΝΟΣ: Ή ΣΤΡΑΒΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΙΑΛΟΣ Ή ΣΤΡΑΒΑ ΑΡΜΕΝΙΖΟΥΜΕ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator