ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΔΕΔΕ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ

0


Το Δήμο Ξυλοκάστρου επισκέφθηκε την Τρίτη ο Γενικός Γραμματέας Υποδομών κ. Γιώργος Δέδες, συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο της ΕΡΓΟΣΕ κ. Χρ. Δουκάκη και τον Δ/ντα Σύμβουλο της ΕΡΓΟΣΕ κ. Αθ. Βούρδα. Το Γενικό Γραμματέα και τον Πρόεδρο της ΕΡΓΟΣΕ, υποδέχθηκε στο Δημαρχείο, ο Δήμαρχος κ. Ηλ. Ανδρικόπουλος. Παρευρέθηκαν όλοι οι Αντιδήμαρχοι, οι επικεφαλής συνδυασμών της ελάσσονος μειοψηφίας κ.κ. Ανδρέας Ζάρρος και Φάνης Μπρακούλιας, Δημοτικοί Σύμβουλοι και υπηρεσιακοί παράγοντες του Δήμου.

Στη συζήτηση αναφέρθηκαν, αφενός τα σοβαρά προβλήματα που επιφέρει η διάβρωση των ακτών και αφετέρου προβλήματα που δημιουργούνται από την κατασκευή των μεγάλων οδικών και σιδηροδρομικών έργων στην περιοχή. Συγχρόνως συζητήθηκαν οι παρεμβάσεις που επιχειρούν για την επίλυσή τους οι υπηρεσίες του Δήμου, αλλά και οι εταιρείες κατασκευής στα πεδία αρμοδιότητάς τους.
Ο Γ. Γραμματέας κ. Δέδες ευχαρίστησε το Δήμαρχο για την άριστη συνεργασία και υποσχέθηκε να ανταποκριθεί στα αιτήματα του Δήμου και των κατοίκων που αφορούν
  • τη διάνοιξη παρακαμπτήριας οδού από τον κόμβο του Δερβενίου έως τον Δερβένιο ποταμό για την αποσυμφόρηση του κέντρου του Δερβενίου,
  • τη χρηματοδότηση για την αποκατάσταση των φθορών της Π.Ε.Ο. στα όρια του Δήμου με 1 εκ. € και
  • τη χρηματοδότηση για την εκπόνηση μελέτης για τη διάβρωση των ακτών από την Κόρινθο έως την Πάτρα. με 5 εκ. €

Ο Δήμαρχος στη συνέχεια, επιβεβαίωσε το άριστο κλίμα συνεργασίας με τον κ. Δέδε, και τον ευχαρίστησε για το ενδιαφέρον και τις ενέργειές του.
Δημοσίευση: Σεπτεμβρίου 18, 2015

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΔΕΔΕ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator