ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΣΤΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ...

0


ΔΟΥΖΙΝΑΣ, ΒΕΡΓΟΠΟΥΛΟΣ, ΜΙΚΡΟΥΤΣΙΚΟΣ, ΛΙΑΚΟΣ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΝΤΑΧΘΟΥΝ...
Με ταχείς ρυθμούς και την ένταξη προσωπικοτήτων από τη ριζοσπαστική Αριστερά, το χώρο της διανόησης, του πολιτισμού, αλλά και της κεντροαριστεράς συνεχίζει την κατάρτιση των ψηφοδελτίων η διευρυμένη εκλογική επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ στην οποία συμμετέχουν και εκπρόσωποι των "53" (Θοδωρής Δρίτσας, Ευκλείδης Τσακαλώτος, Γαβριήλ Σακελλαρίδης).
Του Ανδρέα Πετρόπουλου
Σύμφωνα - με αποκλειστικές πληροφορίες του Newsbomb.gr - στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ αναμένεται να συμμετάσχουν ο πανεπιστημιακός Κώστας Δουζίνας (πτυχιούχος της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών και διδάκτωρ του Νομικού Τμήματος του London School of Economics), ο Κώστας Βεργόπουλος (καθηγητής Πολιτικής Οικονομίας στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και στο Πανεπιστήμιο του Παρισιού) ο μουσικοσυνθέτης Θάνος Μικρούτσικος, ο Λαοκράτης Βάσης, πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και μετέπειτα της ΔΗΜΑΡ, όπως επίσης ο βουλευτής (ΣΥΡΙΖΑ, ΔΗΜΑΡ) Θανάσης Λεβέντης, αλλά και ο Πανεπιστημιακός Αντώνης Λιάκος.
Ακόμα, σίγουροι θεωρούνται ο καθηγητής του Παντείου και ειδικός στα θέματα εργασιακών σχέσεων και Ασφαλιστικού, Σάββας Ρομπόλης και ο πρώην βουλευτής (Σερρών) του ΠΑΣΟΚ, Μάρκος Μπόλαρης.Κουβέλης: Συσπείρωση με τον ΣΥΡΙΖΑ
Σε καλό δρόμο βρίσκεται, επίσης, η επανάκαμψη του πρώην προέδρου της ΔΗΜΑΡ, Φώτη Κουβέλη, ο οποίος με δηλώσεις του στον ρ/σ "Στο Κόκκινο" τόνισε ότι "η λύση για τον τόπο πρέπει να είναι αριστερή και ουσιαστικά προοδευτική. Η συσπείρωση γύρω από το ΣΥΡΙΖΑ είναι η αναγκαία δημοκρατική στάση που οφείλει η ΔΗΜΑΡ".
Επίσης, χαρακτήρισε ως αντιδημοκρατική επιλογή της μειοψηφίας της Κεντρικής Επιτροπής της ΔΗΜΑΡ την απόφαση της συνεργασίας με το ΠΑΣΟΚ και προανήγγειλε ότι μεθαύριο θα συγκαλέσει συνδιάσκεψη προκειμένου να προσδιοριστεί η κατά το δυνατόν συλλογικότερη στάση των μελών της ΔΗΜΑΡ.
Ο κ. Κουβέλης, τονίζοντας ότι η πρόταση της συνεργασίας της ΔΗΜΑΡ με το ΠΑΣΟΚ καταψηφίστηκε από την πλειοψηφία της Κεντρικής Επιτροπής της ΔΗΜΑΡ και είναι μια μειοψηφική επιλογή, εξέφρασε τη λύπη του "που η ΔΗΜΑΡ γίνεται πεδίο αντιδημοκρατικών μεθοδεύσεων και ξένων πρακτικών".
Εκκίνηση από Ρέθυμνο, Χανιά...
Εξάλλου, οι εκλογικές μηχανές στον ΣΥΡΙΖΑ δουλεύουν πυρετωδώς και σήμερα, Τρίτη (01/09/2015) ο πρόεδρος του κόμματος, Αλέξης Τσίπρας θα βρεθεί στην Κρήτη.
Ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ θα μιλήσει στα Χανιά και το Ρέθυμνο, όπου θα έχει και σειρά επαφών με τοπικούς φορείς.
Συγκεκριμένα, η ομιλία του κ. Τσίπρα στα Χανιά με μέλη και φορείς του αγροτικού κόσμου είναι προγραμματισμένη για τις 11:30 στο Καστέλι Κισσάμου (Τσατσαρωνάκειο).
Δύο ώρες νωρίτερα θα έχει συναντήσεις με τους δημάρχους του νομού, στο δημαρχείο Χανίων.
Στο Ρέθυμνο, η ομιλία του θα πραγματοποιηθεί στις 20:00 στην κεντρική πλατεία (Αρμί) και θα έχει ως βασικό θέμα την ανάπτυξη της περιοχής και την κτηνοτροφία.
Ο κ. Τσίπρας θα επισκεφτεί μισή ώρα νωρίτερα και το δημαρχείο Ανωγείων, όπου θα συνομιλήσει με τα στελέχη της τοπικής αυτοδιοίκησης.

newsbomb
Δημοσίευση: Σεπτεμβρίου 01, 2015

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΣΤΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ..."

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator