Ο δήμαρχος Κορινθίων Αλέκος Πνευματικός έπιασε τον καρχαρία που τρομοκρατούσε τους Κορίνθιους;

0
Θα τους κλείσει τα σάιτ, δε θα έχουν να τηλεφωνούν οι "έντρομοι συμπολίτες του"...
Μεγάλη επιτυχία για τον δήμαρχο Κορινθίων Αλέκο Πνευματικό... Σήμερα έπιασε τελικά τον καρχαρία που έκανε "μακροβούτια" και που οι "έντρομοι συμπολίτες" τηλεφωνούσαν σε ηλεκτρονική εφημερίδα για... να εκδηλώσουν την ανησυχία τους !!!


Δημοσίευση: Σεπτεμβρίου 16, 2015

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ο δήμαρχος Κορινθίων Αλέκος Πνευματικός έπιασε τον καρχαρία που τρομοκρατούσε τους Κορίνθιους;"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator