Σε φιάσκο μετετράπη η επετειακή συγκέντρωση του ΠΑΣΟΚ - Τρεις χωρίς τον κούκο…

0


Μόνο ο… κούκος έλειπε από την χθεσινή επετειακή συγκέντρωση το ΠΑΣΟΚ για τα 41 χρόνια της (βρώμικης) ιστορίας του. Μια εκδήλωση η οποία χωρίς παλμό, πολύ λίγο κόσμο και ελάχιστες παρουσίες «Ιστορικών στελεχών», ήταν αναμενόμενο να καταλήξει σε φιάσκο. Η Γεννηματά, για μια ακόμη φορά, ήταν… πολύ καλή στο να παρουσιάζει το πρόσωπο του απόλυτα πολιτικού τίποτα. Ακόμη και ο πρώην «Ντούτσε» του ΠΑΣΟΚ, ο Βενιζέλος, ήταν πολύ κουμπωμένος απέναντι στην αντικαταστάτριά του, αφού είναι γνωστό ότι επιθυμεί να ελέγχει αθόρυβα ό,τι απέμεινε στο κόμμα, μέσω της Κ.Ε.

Εννοείται, επίσης, ότι στο βίντεο που παρουσιάστηκε δεν έγινε η παραμικρή αναφορά στον Τζέφρυ τον οποίο μάλιστα «κάρφωσε» με το μήνυμα που έστειλε ο Κώστας Σημίτης. Κατά τ΄άλλα, ο αρχικός πανηγυρισμός για την μη κάθοδο του μορφώματος του Τζέφρυ (ΚΙΔΗΣΟ) στις εκλογές έδωσε πολύ γρήγορα την θέση του στον προβληματισμό. Δεν θεωρούν, πλέον, καθόλου σίγουρο ότι το περίπου 2% του ΚΙΔΗΣΟ θα επιστρέψει στο ΠΑΣΟΚ, καθώς αυτό μπορεί να πάει στα πιο «σίγουρα» κυβερνητικά μονοπάτια του ΣΥΡΙΖΑ.

Από την άλλη, η εξευτελιστική «συνεργασία» με το «κάτι από κόμμα» της ΔΗΜΑΡ μετετράπη σε φαρσοκωμωδία, καθώς άλλα 111 μέλη της ΔΗΜΑΡ καταγγέλλουν την σύμπραξη και πάνε προς τον ΣΥΡΙΖΑ.

Τελικά, ό,τι απέμεινε από την ΔΗΜΑΡ προσχωρεί στην πραγματικότητα στον ΣΥΡΙΖΑ και ο μόνος κερδισμένος από την όλη ιστορία είναι ο νυν «αρχηγός» της ΔΗΜΑΡ, ο Θεοχαρόπουλος, ο οποίος εξασφάλισε την πρωτιά στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας. Ένα πραγματικό μπάχαλο στο ΠΑΣΟΚ, το οποίο προφανώς θα εμφανιστεί και στο εκλογικό αποτέλεσμα της 20ης Σεπτεμβρίου.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ
Δημοσίευση: Σεπτεμβρίου 05, 2015

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Σε φιάσκο μετετράπη η επετειακή συγκέντρωση του ΠΑΣΟΚ - Τρεις χωρίς τον κούκο…"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator