Τσίπρας: Δεν τιμά την Αριστερά η στάση των βουλευτών που αποχώρησαν - ΒΙΝΤΕΟ

0


«Δεν θα ήθελα να μιλήσω με ένταση για το θέμα της επιλογής τους να αποχωρήσουν. Θεωρώ ότι η επιλογή να διατηρήσουν μία διαφορετική στρατηγική είναι θεμιτή και θα κριθεί από τον ελληνικό λαό. Θεωρώ, το είπα και το επαναλαμβάνω, η κίνηση αυτής της επιλογής με τον τρόπο που έγινε μέσα στη Βουλή από 12 Ιουλίου μέχρι 13 Αυγούστου, ήταν μία διαχείριση που δεν τιμά την Αριστερά», δήλωσε ο Αλέξης Τσίπρας, σε συνέντευξή του στο Kontra Channel, απαντώντας στο ερώτημα αν νιώθει προδομένος από την αποχώρηση των στελεχών.

Δείτε το βίντεο από το Kontra Channel
Δημοσίευση: Σεπτεμβρίου 04, 2015

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Τσίπρας: Δεν τιμά την Αριστερά η στάση των βουλευτών που αποχώρησαν - ΒΙΝΤΕΟ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator