Τι είπε η Ζωή Κωνσταντοπούλου για τον Τσίπρα - ΒΙΝΤΕΟ

0


«Ο Αλέξης Τσίπρας, ήξερε πολύ καλά ποιες είναι οι θέσεις μου για τις οποίες έχω παλέψει και μέσα και έξω από τη βουλή», είπε μεταξύ άλλων η πρώην πρόεδρος της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ, η Ζωή Κωνσταντοπούλου, αναφέρθηκε στον πρώην πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα.

«Με τον Αλέξη τον Τσίπρα μας συνέδεε μία στενή προσωπική σχέση, μια σχέση εμπιστοσύνης και μας συνέδεε θεωρούσα και μια σχέση ειλικρίνειας. Από εκεί και πέρα, το γεγονός ότι με πρότεινε για Πρόεδρο της Βουλής είναι τιμητικό, ωστόσο οποιαδήποτε ανάληψη θέσεως ευθύνης δεν είναι ανταλλακτικής φύσεως», είπε χαρακτηριστικά και συνέχισε:

«Ο Αλέξης Τσίπρας, ήξερε πολύ καλά ποιες είναι οι θέσεις μου για τις οποίες έχω παλέψει και μέσα και έξω από τη βουλή. Ποτέ δεν έδωσα σε κανέναν την αίσθηση ότι θα μπορούσα να διαγράψω μονοκοντυλιά τις θέσεις μου. Ήξερα ότι αυτά που είπα και ότι είπα και στην εναρκτήρια ομιλία μου, αυτά και έπραξα. Εκείνοι πρέπει να απαντήσουν αν ενέδωσαν, αν έκριναν ότι έτσι έπρεπε να πράξουν. Προς τι αυτή η εκστρατεία σπιλώσεις εκείνων οι οποίοι επιμένουν να κάνουν αυτά που έλεγαν;»

Δείτε το βίντεο:
Δημοσίευση: Σεπτεμβρίου 04, 2015

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Τι είπε η Ζωή Κωνσταντοπούλου για τον Τσίπρα - ΒΙΝΤΕΟ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator