Ακυρώνουν περιοδείες οι Συριζαίοι για να μην φάνε ξύλο

0


Δεν τολμούν να πλησιάσουν οι Συριζαίοι στα νησιά που «βουλιάζουν», όχι από τουρίστες, αλλά από ταλαιπωρημένους μετανάστες, καθώς οι ντόπιοι «σύντροφοί» τους, τους έχουν διαμηνύσει ξεκάθαρα ότι «δεν θα γλυτώσουν από τη λαϊκή οργή».

Τα γιαουρτώματα και τα… ιπτάμενα αυγά αποδεικνύον ότι στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου ξεχειλίζει η οργή του κόσμου για τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς οι νησιώτες θεωρούν ως δεδομένο ότι δραματική κατάσταση που επικρατεί στα νησιά με την εισροή μεταναστών είναι… έργο της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ.

Και μόνο το γεγονός ότι επί επτά μήνες δεν ελήφθησαν ουσιαστικές αποφάσεις, ενώ μέσα σε ελάχιστες ημέρες η υπηρεσιακή κυβέρνηση δείχνει ότι προσπαθεί να πάρει τη κατάσταση στα χέρια της, έχει προκαλέσει τεράστιο θυμό για τους Αριστερούς πρώην κυβερνώντες.

Και καθώς κανένας από αυτούς δεν τολμά να πατήσει το πόδι του σε ένα από αυτά τα νησιά, χθες οι κάτοικοι της Κω ξέσπασαν την οργή τους στους εκπροσώπους της Ευρωπαϊκής Ένωσης, στους οποίους επιτέθηκαν φραστικά κατά την άφιξή τους στο νησί.

Ο λόγος για τον Επίτροπο Μεταναστευτικής Πολιτικής της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Δημήτρη Αβραμόπουλο και τον πρώτο Αντιπρόεδρο της Ε.Ε. Φρανς Τίμερμαν, οι οποίοι αποδοκιμάστηκαν έξω από το δημαρχείο, όπου είχαν συγκεντρωθεί δεκάδες κάτοικοι του νησιού.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το δημαρχείο του νησιού έχει μετατραπεί σε φρούριο, αφού και λίγες εβδομάδες νωρίτερα, είχε δεχτεί ανάλογη επίθεση ο Πάνος Καμμένος, που επισκέφτηκε την Κω ως Υπουργός Άμυνας.

Πηγή
Δημοσίευση: Σεπτεμβρίου 05, 2015

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ακυρώνουν περιοδείες οι Συριζαίοι για να μην φάνε ξύλο"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator