Ένα συγκλονιστικό βίντεο από τον φονικό σεισμό του 1986 στην Καλαμάτα (video)

0


 Ένα συγκλονιστικό βίντεο από τον φονικό σεισμό του 1986 στην Καλαμάτα
Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο από τον φονικό σεισμό που έγινε 29 χρόνια πριν στην Καλαμάτα. Ποιος ο τραγικός απολογισμός;

«Μαύρη» επέτειος σήμερα για την Καλαμάτα. Πριν από 29 χρόνια, στις 13 Σεπτεμβρίου1986, η Μεσσηνιακή πόλη χτυπήθηκε από ισχυρό σεισμό μεγέθους 6,2 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ. Ο Εγκέλαδος προκάλεσε εκτεταμένες υλικές ζημιές και δεκάδες θύματα. Στους 35 νεκρούς έφθασε ο τραγικός απολογισμός.
Από τα 9.124 κτίρια της Καλαμάτας το 20% κρίθηκαν κατεδαφιστέα, το 16% έπαθαν σοβαρές βλάβες, το 36% έπαθαν ελαφρές βλάβες και μόνο το 28% δεν έπαθαν βλάβες,
Δείτε το βίντεο από τον σεισμό του 1986 στην Καλαμάτα:

Δημοσίευση: Σεπτεμβρίου 13, 2015

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ένα συγκλονιστικό βίντεο από τον φονικό σεισμό του 1986 στην Καλαμάτα (video)"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator