Θοδωρής Βασιλακόπουλος: ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

0


Επειδή όσο πλησιάζει η ημέρα των εκλογών τόσο πληθαίνουν τα σενάρια για τις μετεκλογικές συνεργασίες και επειδή κυρίαρχο σενάριο των συνεργασιών αυτών είναι αν θα συνεργαστεί ο ΣΥΡΙΖΑ είτε με τη ΝΔ, είτε με το ΠΑΣΟΚ ή το ΠΟΤΑΜΙ, είτε με όλους αυτούς μαζί (ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΠΟΤΑΜΙ) θα ήθελα να θέσω ευθέως προς τους επικεφαλείς του ψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ Κορινθίας και απερχόμενους βουλευτές κ. Θελερίτη και κ. Ψυχογιό, αλλά και προς τον τρίτο στο ψηφοδέλτιο και  ενδεχομένως μελλοντικό βουλευτή του νομού μας κ. Τσόγκα, ένα πολύ απλό ερώτημα.

Θα δώσουν ψήφο εμπιστοσύνης σε μία τέτοια κυβέρνηση συνεργασίας ή όχι; 

Το ερώτημα είναι επιτακτική ανάγκη να απαντηθεί με σαφήνεια σε όλους τους Κορίνθιους πολίτες, γιατί αποτελεί υποχρέωση του κάθε πολιτευόμενου η ειλικρινής κατάθεση των προθέσεων του. Το ερώτημα δεν είναι ρητορικό. Είναι ουσιώδες και απαιτεί ξεκάθαρη απάντηση πριν τις εκλογές.

ΥΓ
«Μετα – κομματικές» απαντήσεις που ενδεχομένως μπορεί να συνηθίζονται εσχάτως εξαιτίας της στελέχωσης του ΣΥΡΙΖΑ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ τον τελευταίο καιρό δεν μπορεί φυσικά να γίνουν αποδεκτές από κάθε ενεργό και σκεπτόμενο πολίτη.

Θοδωρής Βασιλακόπουλος
Μέλος της Αριστερής Ριζοσπαστικής Κίνησης
Πρώην συντονιστής της ΝΕ του Ν. Κορινθίας
Πρώτος επιλαχών βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στην Κορινθία στις εκλογές του Ιανουαρίου 2015

Δημοσίευση: Σεπτεμβρίου 13, 2015

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Θοδωρής Βασιλακόπουλος: ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator