12 εκατομμύρια ευρώ τζίρος από έργα του Δημοσίου, για τον κυρ Αλέκο της αριστεράς - Ηθικό και νόμιμο

0


Ο κυρ Αλέκος μέχρι να γίνει υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ, ήταν ιδιοκτήτης τεχνικής εταιρίας που έπαιρνε και παίρνει έργα από το Δημόσιο, όπως αποκαλύφθηκε.

Βέβαια, αποκαλύφθηκε επίσης ότι η (πρώην) εταιρία του κυρ Αλέκου (πρώην κατά δήλωσή του, γιατί άλλα γράφονται σήμερα) πήρε μεγάλο έργο από την Περιφέρεια Πελοποννήσου όταν ο κυρ Αλέκος ήταν υπουργός της πρώτη φορά αριστέρα. Λογικό;; Σίγουρα ναι γιατί μία εταιρία δεν κλείνει αν ένας μέτοχός της γίνεται υπουργός.

Αυτό όμως έρχεται σε σύγκρουση με την ίδια τη ρητορική της αριστεράς που μισεί την ιδιωτική οικονομία και ειδικά αυτή που παίρνει έργα από το Δημόσιο… Ασχέτως αν κρύβουν πως τα περισσότερα από αυτά τα έργα είναι στο πλαίσιο ευρωπαϊκών προγραμμάτων.

Πάμε όμως να δούμε το παραμύθι της αριστεράς:

Σήμερα σε συνέντευξή του στα Παραπολιτικά fm ο κυρ Αλέκος, αποκάλυψε πως η εταιρία του έχει πάρει έργα ύψους 10-12 εκατομμυρίων ευρώ από το Δημόσιο, από το 2002 μέχρι και σήμερα… αν και δεν τα θυμάται και πολύ καλά όπως ο ίδιος ανέφερε. Τι να του κάνουν 2 εκατομμύρια πάνω-κάτω για τον κυρ Αλέκο… τα ξεχνάει..

Ακόμη είπε πως με τα λεφτά από τα κέρδη, της εταιρίας του ζούσε ευπρεπώς…

Ο κυρ Αλέκος ακόμη είπε πως η εταιρία του, είναι (ήταν) μία «μικρή» εταιρία που χτυπούσε τα έργα με μεγάλες εκπτώσεις και με αξιοκρατία…

Στα μεγάλα έργα υπάρχει η διαφθορά άφησε να εννοηθεί ο κυρ Αλέκος… και αν ο κόσμος ξαναψηφίσει ΣΥΡΙΖΑ … αυτή θα καταπολεμήσουν…. Γιατί στα μικρά έργα … αυτά των λίγων εκατομμυρίων δεν υπάρχει διαφθορά, αφού τα παίρνει ο κυρ Αλέκος..

Ο κυρ Αλέκος, ο γραφικός παππούς της αριστεράς και ιδεολογικός μέντορας του Αλέξη Τσίπρα, αφήνει τον εαυτό του και τους ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ εργολάβους έργων, εκτός του κάδρου του ευρύτερου καπιταλιστικού συστήματος που κερδίζει από την ελεύθερη οικονομία.

Ελληνίδες, Έλληνες, η εταιρία του κυρ Αλέκου είναι μία τεχνική εταιρία που παίρνει έργα από το Δημόσιο ηθικά και νόμιμα… και ο κυρ Αλέκος ως αριστερός που κατάφερε να ζει ευπρεπώς στο καπιταλιστικό σύστημα της ελεύθερης οικονομίας, ξέρει πολύ καλά τι σημαίνει ηθικό και νόμιμο.

Ηθικό και νόμιμο είναι το αριστερό…!! και ας ζει από τον κακό καπιταλισμό… αρκεί να έχει την ταμπέλα του αριστερού!

Η συνέντευξη του κυρ Αλέκου τα Παραπολιτικά FMείναι ενδεικτική και απολαυστική για πως μιλάει η αριστερά των τεχνικών έργων για τα εκατομμύρια… σα να είναι καραμέλες… ακούστε εδώ


Ιωάννης Καλαμίδης
www.tokentro.com
Δημοσίευση: Σεπτεμβρίου 17, 2015

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "12 εκατομμύρια ευρώ τζίρος από έργα του Δημοσίου, για τον κυρ Αλέκο της αριστεράς - Ηθικό και νόμιμο"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator