Γεωργιάδης: "Θα πάμε το Βαρουφάκη στο Ειδικό Δικαστήριο" (video)

0


Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης, δεσμεύτηκε, πως αν το κόμμα του έρθει πρώτο στις εκλογές ο πρώην ΥΠΟΙΚ Γιάνης Βαρουφάκης θα βρεθεί ενώπιον του Ειδικού Δικαστηρίου.  Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό MEGA ανέφερε χαρακτηριστικά: "Είπε χθες ο κ. Βαρουφάκης "εάν με καταδικάσουν για εσχάτη προδοσία θα τους αποκαλύψω".

Δεσμεύομαι εγώ ως ΝΔ ότι αν είμαστε πρώτοι θα πάμε στο Ειδικό Δικαστήριο τον κ. Βαρουφάκη. Και θα πάμε στο Ειδικό Δικαστήριο τον κ. Βαρουφάκη, και ελπίζω κι οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ να ψηφίσουν τώρα, για να λύσουμε τη γλώσσα του και να μας αποκαλύψει ποιοι είναι αυτοί που τον έβαλαν να κάνουν αυτά που έκανε. Δεν υπάρχει περίπτωση να την γλιτώσει ο Βαρουφάκης. Ήρθε και έβλαψε την Ελλάδα κατά 60 δισ.Ο Βαρουφάκης θα πάει ειδικό δικαστήριο σίγουρα, 100%".

Υπενθυμίζεται πως σε συνέντευξη του στον Guardian, o Γ. Βαρουφάκης σχολίασε το ενδεχόμενο να κατηγορηθεί για εσχάτη προδοσία λέγονατς: "Αν με καταδικάσουν για προδοσία, θα έχει ενδιαφέρον. Για τί θα με κατηγορήσουν; Για το όχι στην τρόικα ή για το ότι προσπάθησα να βρω Plan B; Αν το κάνουν θα χαρώ γιατί θα τους ξεσκεπάσω εντελώς".

Δημοσίευση: Αυγούστου 24, 2015

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Γεωργιάδης: "Θα πάμε το Βαρουφάκη στο Ειδικό Δικαστήριο" (video)"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator