Απίστευτο βίντεο: Robbie Maddison - Καβάλησε τα κύματα με μηχανή

0


O κασκαντέρ Robbie Maddison, πρόσφερε ένα μοναδικό θέαμα, κάνοντας σέρφινγκ με τη μηχανή του! Κινδύνεψε να πνιγεί, ωστόσο το τελικό αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό.

Ο Αυστραλός Robbie Maddison έγινε ο πρώτος άνθρωπος, που σέρφινγκ με αγωνιστική μηχανή και το θέαμα ήταν εντυπωσιακό. Ο ριψοκίνδυνος κασκαντέρ έχει και στο παρελθόν εντυπωσιάσει το κοινό του, ωστόσο αυτή τη φορά ξεπέρασε κάθε προσδοκία.
Το εγχείρημά του, που πραγματοποιήθηκε στην Ταϊτή και ονομάστηκε "Pipe Dream", χρειάστηκε προετοιμασία 2 ετών. Στη μηχανή προσαρμόστηκε ειδικό σωσίβιο, ενώ και ο ίδιος έκανε πολλές προπονήσεις για να μπορεί να ισορροπήσει στο νερό.

"Δεν θέλω να υποτιμήσω πράγματα που έχω κάνει στο παρελθόν, ωστόσο το Pipe Dream, είναι ό,τι καλύτερο έχω κάνει μέχρι σήμερα", δήλωσε ο Maddison, ο οποίος ήθελε και κατάφερε να συνδυάσει όλα όσα αγαπάει: Το να καβαλάει μηχανές, το σέρφινγκ και το τζετ σκι.

Ο Maddison έφτασε στην Ταϊτή στις 17 Απριλίου, μαζί με ένα πλήθος μελών της παραγωγής της DC Shoes, ωστόσο το πρότζεκτ κρατήθηκε μυστικό. Μάλιστα η απόφαση να πάνε σε λιγότερο δημοφιλείς περιοχές, λίγο έλειψε να του κοστίσει τη ζωή.

Το πρώτο γύρισμα έγινε στο Parara και το συνεργείο είδε έντρομο τον Maddison να χάνεται μέσα σε ένα τεράστιο κύμα, αλλά ευτυχώς βγήκε στην επιφάνεια.
"Η εμπειρία μου στο σέρφινγκ, μου έδωσε τη γνώση για να διαβάζω καλύτερα τα κύματα και να είμαι άνετος μέσα σε αυτά. Είμαι χαρούμενος που επέζησα. Όλο το συνεργείο νόμιζε ότι θα με έχανε", δήλωσε ο κασκαντέρ.


Δημοσίευση: Αυγούστου 03, 2015

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Απίστευτο βίντεο: Robbie Maddison - Καβάλησε τα κύματα με μηχανή"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator