Απάντηση Ολυμπιακού Λουτρακίου σε δημοσίευμα του Νικηφόρου

0


Mε αφορμή την ανάρτησή σας στο προσωπικό σας blog σχετικά με το νέο Δ.Σ. του Ολυμπιακού Λουτρακίου,σας παρακαλούμε να σημειώσετε τα ακόλουθα:....

α)Αποφεύγοντας ένα εκ μέρους μας ''σχολιασμό του σχολιασμού σας''δεχτείτε ότι αναγνωρίζουμε το ειλικρινές ενδιαφέρον σας για τα γενικότερα ζητήματα του ελληνικού ποδοσφαίρου.Ειδικότερα,εκείνο με το οποίο περιβάλλετε μία όντως ιστορική και δαφνοστεφανωμένη ομάδα με ποικίλα ωστόσο σήμερα προβλήματα,τον περιφανή Ολυμπιακό Λουτρακίου.

β)Ακριβώς εκείνων των προβλημάτων το νέο Δ.Σ. και πλήρη γνώση και βαθύτατη επίγνωση του ρόλου και των ευθυνών έχει,σε μία κρίσιμη καμπή ή στιγμή των πραγμάτων της ομάδας.

Επισημαίνουμε πάντως,με την ευκαιρία αυτή,ότι θα ήταν ελλιπής η κάθε προσπάθειά του,εάν αυτή δε στηριζόταν στις αρχές επιτυχίας ενός κοινού ενδιαφέροντος σκοπού.Και εάν ακόμη,δεν υποστηριζόταν από την άσκηση καλόπιστης κριτικής ή την υποβολή εποικοδομητικών προτάσεων και υποδείξεων,εκ μέρους καταλλήλων ατόμων και φορέων.

γ)Στο προηγούμενο πλαίσιο,η κάθε ''αντιπαλότητα'' είναι ξένη προς τις αρχές μας και τις επιδιώξεις μας.Αναμφίβολα δεν πρόκειται να μεταβληθούμε σε αίτιο ή παρακολούθημα κάθε είδους διενέξεων και αντεγκλήσεων,επιστρέφοντας χάριν του σκοπού και του στόχου ακόμα και δια της σιωπής μας προσβολές σε προσωπικό επίπεδο.Επίπεδο ανάλογο με εκείνο που κατά την γνώμη μας επιχειρήσατε κατά του Β'Αντιπροέδρου του Συμβουλίου κ.Στυλιανίδη Παναγιώτη,ενός λαμπρού συμπολίτη μας,με πλούσια κοινωνική δράση και σπουδαίες περγαμηνές στον τομέα του αθλητισμού.

Κλείνοντας την απάντησή μας, σας ενημερώνουμε ότι είμαστε πολύ περήφανοι για το έμψυχο δυναμικό της ομάδος που προέρχεται κυρίως από το Λουτράκι και κοντινές περιοχές.
Για την φετινή χρονιά οι στόχοι που έχουν τεθεί, είναι μια αξιοπρεπής πορεία στο πρωτάθλημα της Α'κατηγορίας,η αναδιοργάνωση της λειτουργίας της ομάδος και η ανάπλαση του ιδιόκτητου γηπέδου μας,έργο που όπως αντιλαμβάνονται άπαντες θα αποδοθεί προς χρήση στα τμήματα υποδομής που θα αναπτυχθούν και γενικότερα στην νεολαία της πόλης.

Με αυτές τις ρητές εντολές μας εξουσιοδότησε το ανώτατο όργανο του Ολυμπιακού Λουτρακίου-που είναι η γενική συνέλευση των μελών-και με αυτές τις εντολές θα πορευτούμε.

Γραφείο Τύπου Ολυμπιακού Λουτρακίου

Δημοσίευση: Αυγούστου 03, 2015

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Απάντηση Ολυμπιακού Λουτρακίου σε δημοσίευμα του Νικηφόρου"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator