Η Μπλε πανσέληνος "σελήνιασε" τον Αντιδήμαρχο καθαριότητας του Δήμου Βέλου - Βόχας Ρόζο Νικόλαο

0


...το ζήσαμε κι'  αυτό...
μια υπέροχη μπλε πανσέληνο στο δάσος του προφήτη Ηλία (Βέλο).
 Ωραία εκδήλωση γεμάτη από μουσική, χορό και παρεϊστικη διάθεση.
Συγχαρητήρια στους διοργανωτές !!!

Απ΄ ότι μάθαμε ο Δήμος Βέλου-Βόχας δε συμμετείχε σ΄ αυτή τη γιορτή... 
Βρήκε λοιπόν τρόπο να κάνει αισθητή την απουσία του μέσω της άκρως επιθετικής παρουσίας του αντιδημάρχου καθαριότητας (Ρόζος Νικόλαος-φωτο) ..... ο οποίος όχι μόνο δεν είχε την στοιχειώδη ευαισθησία και συνείδηση να φροντίσει να εφοδιάσει -όπως θα έπρεπε- το χώρο με κάδους απορριμάτων αλλά (συνειδητοποιώντας ίσως εκ των υστέρων τη σοβαρή παράλειψή του) εκτονώθηκε επιτιθέμενος φραστικά σε ανήλικο μαθητή που διασκέδαζε στο χώρο και συνοδευόταν από τους γονείς του και μεγάλη παρέα. 
Ο εν λόγω αντιδήμαρχος καθαριότητας για ασήμαντη έως ανύπαρκτη αφορμή (έπεσε κάτω το χαρτάκι του παγωτού) εκστόμισε απαράδεκτους χαρακτηρισμούς και απειλές ενώ στη συνέχεια προέβη σε προκλητικές επιθετικές κινήσεις που θα μπορούσαν σήμερα να τον είχαν στείλει στο αυτόφωρο. 
Ευτυχώς γι΄ αυτόν απομακρύνθηκε όπως - όπως από τους εθελοντές της διοργάνωσης.






Δημοσίευση: Αυγούστου 01, 2015

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Η Μπλε πανσέληνος "σελήνιασε" τον Αντιδήμαρχο καθαριότητας του Δήμου Βέλου - Βόχας Ρόζο Νικόλαο"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator