Άγριες αποδοκιμασίες στη μεταγωγή της χήρας στα δικαστήρια Ναυπλίου (videos)

0


Άγριες αποδοκιμασίες από τους συγγενείς του θύματος. Στον εισαγγελέα οδηγήθηκε σήμερα το πρωί η χήρα που κατηγορείται ότι σκότωσε τον σύζυγό της Θανάση Λάμπρου στην Κοιλάδα.

H χήρα ήταν εξαντλημένη και εμφανώς σοκαρισμένη, ενώ οι συγγενείς του αδικοχαμένου Θανάση Λάμπρου ξέσπασαν σε ύβρεις και αποδοκιμασίες εναντίον της.

H κάμερα του ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ ήταν εκεί και κατέγραψε την είσοδο και την έξοδο της χήρας από τα δικαστήρια.

Δείτε τα παρακάτω videos:
Δημοσίευση: Ιουλίου 28, 2015

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Άγριες αποδοκιμασίες στη μεταγωγή της χήρας στα δικαστήρια Ναυπλίου (videos)"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator