Ένταση με αγανακτισμένο συνταξιούχο σε τράπεζα της Τρίπολης (video)

0


Επεισόδιο με αγανακτισμένο ηλικιωμένο συνταξιούχο δημιουργήθηκε το πρωί της Δευτέρας 27 Ιουλίου στο υποκατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς στην οδό Ναυπλίου 20 και Αλ. Σούτσου στην Τρίπολη.

Ο ηλικιωμένος κύριος απαιτούσε από την υπάλληλο της τράπεζας να του δώσει όλα τα χρήματα που έχει στο λογαριασμό και όχι μόνο τα 120 ευρώ που μπορούσε να λάβει. Η υπάλληλος προσπαθούσε να του εξηγήσει ότι αυτό δεν γίνεται, αλλά ο κύριος επέμενε και φώναζε.

Ο Τσίπρας, ο Βαρουφάκης κι εσείς τρώτε καλά, εγώ πεινάω

Υπήρξε μεγάλη ένταση για αρκετή ώρα με τον ηλικιωμένο να φωνάζει και να μην φεύγει, ούτε πήγαινε στο γραφείο όπως τον προέτρεπε η υπάλληλος. Ο υπόλοιπος κόσμος που βρισκόταν στην ουρά περίμενε να φύγει ο κύριος και να προχωρήσει η ουρά.

«Θέλω τα λεφτά μου τώρα», φώναζε.

Ένα επεισόδιο που φαίνεται να είναι σύνηθες φαινόμενο στις τράπεζες τις τελευταίες ημέρες, με αρκετούς πολίτες να θέλουν να εισπράξουν τα χρήματα που, όπως είπε κι ο ηλικιωμένος κύριος, έχουν χύσει ιδρώτα να μαζέψουν.

Το επεισόδιο έλαβε τέλος με την επέμβαση της Αστυνομίας.

Δείτε βίντεο που έστειλε αναγνώστης στο Arcadia Portal από την στιγμή έντασης κι ας ελπίσουμε να μην υπάρξει κάτι παρόμοιο, καθώς ούτε οι υπάλληλοι ευθύνονται για τις εντολές που έχουν πάρει, ούτε και ο κόσμος μπορεί να περιμένει τόση ώρα αλλά βέβαια και ο αγανακτισμένος κόσμος θέλει να λάβει τα χρήματα που με κόπο μαζεύει τόσα χρόνια.


Δημοσίευση: Ιουλίου 28, 2015

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ένταση με αγανακτισμένο συνταξιούχο σε τράπεζα της Τρίπολης (video)"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator