Τσάμπα ο οικίσκος - Το κρουαζιερόπλοιο δεν απέφερε στους καταστηματάρχες της Κορίνθου απολύτως τίποτα (video)

0Το κρουαζιερόπλοιο δεν απέφερε στους καταστηματάρχες της Κορίνθου απολύτως τίποτα, οι οικονομική κατάσταση των τουριστών που κατέβηκαν στην πόλη ήταν κάτω του μετρίου ελπίζουμε στο μέλλον η κατάσταση ν' αλλάξει. Αυτά μας δήλωσε ο πρόεδρος του Εμπορικού συλλόγου Κορίνθου Βασίλης Γεώργαρης.


Δημοσίευση: Ιουλίου 28, 2015

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Τσάμπα ο οικίσκος - Το κρουαζιερόπλοιο δεν απέφερε στους καταστηματάρχες της Κορίνθου απολύτως τίποτα (video)"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator