Βολές Πανούση για Ζωή: "Δεν γίνεται να παίζει τον ρόλο πρωθυπουργού, Προέδρου Δημοκρατίας, υπουργού"

0


Εντονη κριτική στον τρόπο που λειτουργεί η Ζωή Κωνσταντοπούλου αλλά και ο Γιάνης Βαρουφάκης άσκησε ο Γιάννης Πανούσης, καλώντας ουσιαστικά τον πρωθυπουργό να κάνει κάτι για αυτό...

«Δεν είναι ορθός ο τρόπος που διαχειρίζεται τα κοινοβουλευτικά», είπε ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη, για την κ. Κωνσταντοπούλου, σε συνέντευξή του στο ΣΚΑΪ. «Αν κυλήσουμε ομαλά τα επόμενα 3,5 χρόνια, χωρίς να γίνουν εκλογές, το βλέπω δύσκολο να μπορέσει να κρατήσει τις ισορροπίες ως πρόεδρος της βουλής», πρόσθεσε ο κ. Πανούσης, σημειώνοντας με νόημα ότι δεν προβλέπεται βοηθός πρωθυπουργού, καθώς ο καθένας έχει το δικό του χώρο ευθύνης.

«Η κ. Κωνσταντοπούλου έχει την τάση να επεκτείνεται έξω από τις αρμοδιότητές της ή να τις τραβάει στα άκρα. Δεν μπορεί να παίζει ρόλο οιονεί Προέδρου Δημοκρατίας, πρωθυπουργού, υπουργού Δημοσίας Τάξης. Δεν μπορεί να γίνει αυτό», πρόσθεσε. «Κάποια στιγμή το σύστημα πρέπει να συζητήσει σοβαρά πώς μπορεί να προΐσταται στη βουλή ένας άνθρωπος που λειτουργεί με αυτό τον τρόπο», σημείωσε.

Οταν ρωτήθηκε για το πώς μπορεί να λυθεί αυτό, για παράδειγμα με μία πρόταση μομφής παρατήρησε ότι «στην Αριστερά είναι δύσκολα αυτά τα πράγματα».

«Στα όρια της κοινοβουλευτικής δημοκρατίας ο Βαρουφάκης»

Οταν κλήθηκε να σχολιάσει τις αποκαλύψεις σχετικά με τα εναλλακτικά σχέδια του Γιάνη Βαρουφάκη, ο κ. Πανούσης σχολίασε καυστικά ότι πολλοί πολιτικοί παίζουν στο όριο υπονόμευσης της δημοκρατίας, «για να μη μιλήσω για εσχάτη προδοσία» είπε χαρακτηριστικά.

Σημείωσε ότι ο πρώην υπουργός Οικονομικών παίζει στα όρια της Κοινοβουλευτικής Δημοκρατίας, καθώς, όπως είπε, «ο κ. Βαρουφάκης και άλλοι νομίζουν πως έχουμε λαϊκή δημοκρατία» και υποστήριξε ότι όλα αυτά αποτελούν έμμεση υπονόμευση της δημοκρατίας, υποστηρίζοντας ταυτόχρονα ότι όλα όσα ακούγονται για τον Βαρουφάκη χρήζουν δικαστικής διερεύνησης.

«Έτσι όπως καιει τον εαυτό του ο Βαρουφάκης, είναι σαν να είχε και να έχει σχέδιο. Η διαφορά ανάμεσα στο σχέδιο και στον δόλο δεν είναι μεγάλη», πρόσθεσε ο κ. Πανούσης, ενώ απέκλεισε κατηγορηματικά ανάμειξη του πρωθυπουργού στα σχέδια του πρώην υπουργού Οικονομικών, ενώ απέδωσε τις κινήσεις Βαρουφάκη σε μία προσπάθεια απαξίωσης του κ. Τσίπρα η οποία θα οδηγούσε σε μία απόπειρα μετάβασης σε έναν άλλο ΣΥΡΙΖΑ. «Ο Βαρουφάκης παίζει ένα παιχνίδι και έχει ένα ρόλο» σημείωσε.

Δημοσίευση: Ιουλίου 28, 2015

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Βολές Πανούση για Ζωή: "Δεν γίνεται να παίζει τον ρόλο πρωθυπουργού, Προέδρου Δημοκρατίας, υπουργού""

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator