Πριν από λίγο... το ΟΧΙ της Ραχήλ Μακρή μέσα στη Βουλή τους πάγωσε όλους... (video)

0


Δεν θα δώσω έγκριση σε προτάσεις που ταυτίζονται με αυτές του Γιουνκέρ είπε πριν λίγο η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ραχήλ Μακρή από το βήμα της βουλής.
Με φωνή που έτρεμε είπε οχι στην πρόταση της κυβέρνησης.
«Δεν δίνω εξουσιοδότηση, παρά μόνον αν διαπραγματευτεί η κυβέρνηση με βάση το πρόγραμμα Θεσσαλονίκης», σημείωσε στη Βουλή.
«Η ελληνική πρόταση θα πρέπει να είναι συμβατή με το πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης και όχι το 80% να ταυτίζεται με τις απειλές του Γιούνκερ και των άλλων θεσμών»,
Μάλιστα, πρόσθεσε: "Η όποια εξουσιοδότηση πρέπει να είναι συμβατή με το πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης. Σας ζητώ έστω και την ύστατη στιγμή να διαπραγματευτείτε με αυτή την εντολή του λαού και μόνο αυτή την εντολή θα υπερψηφίσω θετικά. Σε καμία περίπτωση δεν θα δώσω έγκριση σε προτάσεις που στο 80% ταυτίζονται με τις προτάσεις του Γιούνκερ παρά τις απειλές για το νόμισμα και την παραμονή στο ευρώ".

Δημοσίευση: Ιουλίου 09, 2015

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Πριν από λίγο... το ΟΧΙ της Ραχήλ Μακρή μέσα στη Βουλή τους πάγωσε όλους... (video)"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator