Ανοιχτή πρόσκληση του Δήμου Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγ. Θεοδώρων για το Πρόγραμμα Επισιτιστικής Βοήθειας για τους Απόρους‏

0


Ο Δήμος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγ. Θεοδώρων συμμετέχει στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Επισιτιστική και Βασική Υλική Συνδρομή για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (TEBA/FEAD)», ως εταίρος της Κοινωνικής Σύμπραξης της Περιφερειακής Ενότητας Κορινθίας, με επικεφαλής εταίρο (Δικαιούχο) τον Δήμο Κορινθίων.
Το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας προς τους Απόρους (ΤΕΒΑ) υποστηρίζει δράσεις των χωρών της Ε.Ε. για παροχή υλικής βοήθειας στους απόρους, η οποία περιλαμβάνει τη διανομή τροφίμων και βασικών υλικών στέρησης (ρουχισμού κι άλλων αναγκαίων ειδών ατομικής χρήσης), καθώς επίσης, συνοδευτικών μέτρων που συμβάλλουν στην κοινωνική ενσωμάτωση των ωφελουμένων.
Στο πλαίσιο αυτό, οι δυνητικά ωφελούμενοι καλούνται να υποβάλλουν αίτηση υπαγωγής στο Πρόγραμμα «Επισιτιστική και Βασική Υλική Συνδρομή για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (TEBA/FEAD)», από 15.07.2015 έως 05.08.2015.
Ωφελούμενοι του Προγράμματος είναι άτομα και οι οικογένειες που διαβιούν σε συνθήκες ακραίας φτώχειας και κατοικούν στα όρια της Περιφερειακής Ενότητας Κορινθίας.
Κριτήρια Επιλεξιμότητας:
Οικογενειακή Κατάσταση
Ετήσιο εισόδημα
Μεμονωμένο Άτομο
3.000,00 €
Οικογένεια χωρίς ανήλικο εξαρτώμενο μέλος ή                   Μονογονεϊκή οικογένεια με 1 ανήλικο εξαρτώμενο μέλος
4.500,00 €
Οικογένεια με 1 ανήλικο εξαρτώμενα μέλη ή                       Μονογονεϊκή οικογένεια με 2 ανήλικα εξαρτώμενα μέλη
5.400,00 €
Οικογένεια με 2 ανήλικα εξαρτώμενα μέλη ή                       Μονογονεϊκή οικογένεια με 3 ανήλικα εξαρτώμενα μέλη
6.300,00 €
Οικογένεια με 3 ανήλικα εξαρτώμενα μέλη ή                       Μονογονεϊκή οικογένεια με 4 ανήλικα εξαρτώμενα μέλη
7.200,00 €
Οικογένεια με 4 ανήλικα εξαρτώμενα μέλη ή                       Μονογονεϊκή οικογένεια με 5 ανήλικα εξαρτώμενα μέλη
8.100,00 €
Οι αιτήσεις των δυνητικά ωφελουμένων θα υποβληθούν ηλεκτρονικά, είτε ιδιωτικά με τη χρήση των κωδικών της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων (TAXIS), είτε μέσω των Εταίρων της Κοινωνικής Σύμπραξης.
Η Αίτηση θα είναι προσβάσιμη από την ηλεκτρονική εφαρμογή που βρίσκεται προσαρτημένη στην ιστοσελίδα https://www.idika.org.gr/teba/ και επέχει θέση Υπεύθυνης Δήλωσης του Ν. 1599/1986.
Σημεία εξυπηρέτησης των δυνητικά ωφελούμενων για την υποβολή της αίτησης, στα όρια του Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγ. Θεοδώρων:
ΕΠΩΝΥΜΟ
ΟΝΟΜΑ
ΤΗΛΕΦΩΝΟ
ΕΤΑΙΡΟΣ/ ΔΗΜΟΣ/ ΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ/ ΑΛΛΟΣ ΦΟΡΕΑΣ
ΚΑΡΡΑΣ
ΝΙΚΟΛΑΟΣ
2744360151
ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ
ΓΚΟΥΜΑ
ΜΑΡΙΑ
2741037211
ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΙΣΘΜΙΩΝ
ΡΟΥΣΤΕΜΗ
ΠΗΓΗ
2741037211
ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΙΣΘΜΙΩΝ
ΜΠΡΕΖΕΤΟΥ
ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ
2741360405
ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΔΩΡΩΝ
ΠΑΤΕΛΗ
ΠΕΛΑΓΙΑ
2741360412
ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΔΩΡΩΝ
ΓΕΡΟΥ
ΑΝΔΡΕΑΣ
2744360212
Κ.Ε.Π. ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ
ΠΡΩΤΟΠΑΠΠΑ
ΜΕΛΙΝΑ
2744360215
Κ.Ε.Π.  ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ
ΘΡΑΜΠΟΥΛΙΔΗ
ΦΩΤΕΙΝΗ
2744360215
Κ.Ε.Π. ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ
ΡΗΓΑ
ΓΕΩΡΓΙΑ
2744062000
Δ.Ο.ΚΟ.Π.Α.Π. ΔΗΜΟΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ - ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ - ΑΓ. ΘΕΟΔΩΡΩΝ
Οι δυνητικά ωφελούμενοι χωρίς πρόσβαση σε ηλεκτρονικό υπολογιστή θα μπορούν να απευθύνονται στο Δήμο Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγ. Θεοδώρων της Περιφερειακής Ενότητας Κορινθίας, γνωρίζοντας τους αριθμούς TAXIS.
Υπεύθυνος Επικοινωνίας Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγ. Θεοδώρων: κ. Καρράς Νικόλαος, τηλ. 27443 60151, τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.
Περισσότερες λεπτομέρειες για τη διαδικασία και τα κριτήρια υπαγωγής στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα θα βρείτε στην Ανοικτή πρόσκληση της Κοινωνικής Σύμπραξης Π.Ε. Κορινθίας προς τους δυνητικά ωφελούμενους του Ε.Π. «Επισιτιστική και Βασική Υλική Συνδρομή για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (TEBA/FEAD)», στο σύνδεσμο που βρίσκεται αναρτημένος στην ιστοσελίδα του Δήμου Κορινθίων (δικαιούχος).

Γραφείο Τύπου
Δήμος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγ. Θεοδώρων

Δημοσίευση: Ιουλίου 09, 2015

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ανοιχτή πρόσκληση του Δήμου Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγ. Θεοδώρων για το Πρόγραμμα Επισιτιστικής Βοήθειας για τους Απόρους‏"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator