Θρήνος στην οικογένεια του Ζιλ Μπιάνκι αλλά και όλης της F1 (video)

0


Ανείπωτος θρήνος στην οικογένεια του Ζιλ Μπιάνκι αλλά και όλης της F1 μετά τα δυσάρεστα νέα πως δεν τα κατάφερε και απεβίωσε

Έτσι ανακοίνωσε η οικογένειά του το χαμό του παιδιού της, του Ζιλ Μπιανκί ο οποίος άφησε την τελευταία του σχεδόν εννέα μήνες μετά το ατύχημα που είχε στον αγώνα της Ιαπωνίας. 

Ο 25χρονος πιλότος βρισκόταν σε κώμα έκτοτε και τελικά δεν τα κατάφερε. 

Στη λιτή ανακοίνωση της οικογένειάς του αναγράφεται επίσης πως «ο Ζιλ πάλεψε μέχρι και την τελευταία στιγμή, όπως πάντα έκανε, αλλά σήμερα η μάχη αυτή τελείωσε».

Να σημειώσουμε πως ο Ζιλ Μπιάνκι είναι ο πρώτος πιλότος που χάνει τη ζωή του έπειτα από ατύχημα στην F1, μετά τον Αϊρτον Σένα. 

Ακολουθεί στο δελτίου τύπου η επίσημη ανακοίνωση της οικογένειας του αδικοχαμένου πιλότου.


Δημοσίευση: Ιουλίου 19, 2015

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Θρήνος στην οικογένεια του Ζιλ Μπιάνκι αλλά και όλης της F1 (video)"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator