Πρώτη φορά Αριστερά με υφυπουργό τον...Χαϊκάλη!

0


Όπως όλα όσα συμβαίνουν τον τελευταίο καιρό στην Ελλάδα, έτσι κι αυτό μοιάζει απίστευτο αλλά είναι αληθινό: ο Αλέξης Τσίπρας όρισε υφυπουργό για θέματα κοινωνικών ασφαλίσεων τον Παύλο Χαϊκάλη!

Θυμίζω ότι την τελευταία φορά που απασχόλησε έντονα την επικαιρότητα ο συγκεκριμένος κύριος ήταν όταν ισχυριζόταν ότι ένας προσωπικός φίλος του προσπάθησε να τον εξαγοράσει(!) για να ψηφίσει για Πρόεδρο της Δημοκρατίας τον Σταύρο Δήμα, καταγγελία που είχε σπεύσει να υιοθετήσει και ο ίδιος ο Αλέξης Τσίπρας.

Όλο αυτό μοιάζει με μια πολύ κακή φάρσα. Το ότι ο Αλέξης Τσίπρας, μετά από όσα πέρασε τις τελευταίες εβδομάδες, έκρινε ότι ο Παύλος Χαϊκάλης είναι το κατάλληλο πρόσωπο για να διαχειριστεί τις αλλαγές στο ασφαλιστικό, είναι κάτι που με ξεπερνά και κυρίως με τρομάζει.

Η αυτοκτονία της χώρας συνεχίζεται.

parapolitiki.com
Δημοσίευση: Ιουλίου 19, 2015

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Πρώτη φορά Αριστερά με υφυπουργό τον...Χαϊκάλη!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator