Πόσες φορές είχε πει ο Τσίπρας ότι “θα σκίσει τα μνημόνια” – Δείτε τα βίντεο

0


“Πλήρης κυβίστηση” Τσίπρα με σημερινή του συνέντευξη στο ρ/σ ΚΟΚΚΙΝΟ όπου δήλωσε ότι ουδέποτε ούτε αυτός ούτε τα στελέχη του είχαν πει ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ θα “σκίσει τα μνημόνια” ούτε ότι θα “τα καταργήσει με ένα νόμο”.

Για του λόγου το αληθές…ανασύρουμε συνεντεύξεις και tweets που αποδεικνύουν το αντίθετο και “είναι και μέρα μεσημέρι”, αλλά και βίντεο των δηλώσεων του την ημέρα προκήρυξης των εκλογών στην κρατική τηλεόραση (01:02′), την ομιλία του στην Ολομέλεια της Βουλής όπου δεσμευόταν ότι “η κυβέρνηση αυτή δεν θα υπογράψει μνημόνιο”, την ομιλία του στη ΔΕΘ, όπου και έκανε λόγο ότι από την επόμενη μέρα της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ το “μνημόνιο θα είναι πλέον άκυρο” (03:20′), όπως και την ομιλία του από τα Προπύλαια την ημέρα που η κάλπη τον ανέδειξε πρωθυπουργό και χαρακτήριζε τα “μνημόνια παρελθόν”, .Δημοσίευση: Ιουλίου 30, 2015

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Πόσες φορές είχε πει ο Τσίπρας ότι “θα σκίσει τα μνημόνια” – Δείτε τα βίντεο"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator