Ζωή: "Τι κυβέρνηση της Αριστεράς είναι αυτή;"

0


Ως δικηγόρος δεν θα μπορούσα ποτέ να ψηφίσω αυτό το νομοσχέδιο και ως πρόεδρος της Βουλής δεν θα μπορούσα ποτέ να ψηφίσω νομοσχέδια που κάνουν τη Βουλή διακοσμητική, είπε η Ζωή Κωνσταντοπούλου στην τοποθέτηση.

Ως βουλευτής δεν θα μπορούσα να ψηφίσω ποτέ αυτό το νομοσχέδιο είπε η πρόεδρος της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου. «Ως δικηγόρος δεν θα μπορούσα ποτέ να ψηφίσω αυτό το νομοσχέδιο και ως πρόεδρος της Βουλής δεν θα μπορούσα ποτέ να ψηφίσω νομοσχέδια που κάνουν τη Βουλή διακοσμητική» επισήμανε η κυρία Κωνσταντοπούλου στην τοποθέτησή της στο σχέδιο νόμου «επείγοντα μέτρα εφαρμογής του νόμου 4334/2015».

«Τι κυβέρνηση της Αριστεράς είναι αυτή;» αναρωτήθηκε σε άλλο σημείο της ομιλίας της η κυρία Κωνσταντοπούλου.
Δημοσίευση: Ιουλίου 22, 2015
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ζωή: "Τι κυβέρνηση της Αριστεράς είναι αυτή;""

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator