Όλη η σαπίλα της χώρας υπέρ του ΝΑΙ

0


Του Πιτσιρίκου

Η τηλεοπτική παρέμβαση του Κώστα Καραμανλή μας δίνει να καταλάβουμε αφενός πως το ΟΧΙ προηγείται στις δημοσκοπήσεις και αφετέρου πως όλη η σαπίλα της χώρας είναι υπέρ του ΝΑΙ.

Ως και τον Καραμανλή επιστράτευσαν -μετά τον Σάκη Ρουβά-, για να στηρίξουν το ΝΑΙ. Τον Καραμανλή που -μαζί με τον Γιώργο Παπανδρέου και τον Κώστα Σημίτη- ήταν ο αρχιερέας της χρεοκοπίας.

Αυτό το δημοψήφισμα κάνει θαύματα. Αφού μίλησε στην τηλεόραση ο εξαφανισμένος Καραμανλής, θα μιλήσουν και οι μουγκοί.

Καραμανλής, Μητσοτάκης, Σημίτης, όλη η σαπίλα της χώρας υπέρ του ΝΑΙ.

Αφού δεν πήγαν στον εισαγγελέα για τα «έργα» τους, μας δίνουν τώρα και συμβουλές για το μέλλον μας.

Την Κυριακή δεν ψηφίζουμε ΟΧΙ μόνο για το Μνημόνιο.

Την Κυριακή ψηφίζουμε ΟΧΙ στη σάπια Ελλάδα που θέλει να μας σαπίσει κι εμάς.

Ψηφίζουμε ΟΧΙ στο σάπιο πολιτικό κατεστημένο, ΟΧΙ στα σάπια ΜΜΕ, ΟΧΙ στους σάπιους και κρατικοδίαιτους «πνευματικούς ανθρώπους», ΟΧΙ στους καλλιτέχνες του κώλου.

Ψηφίζουμε ΌΧΙ στην παλιά Ελλάδα.

Ψηφίζουμε ΝΑΙ στη νέα Ελλάδα της δημιουργίας.

Πηγή: pitsirikos.net
Δημοσίευση: Ιουλίου 03, 2015

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Όλη η σαπίλα της χώρας υπέρ του ΝΑΙ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator