Η Ζωή Κωνσταντόπουλου απέλυσε την φωτογράφο της Βουλής

0


Και μέσα σε όλα, την «έξοδο» από το Κοινοβούλιο έδειξε η Ζωή Κωνσταντοπούλου στην φωτογράφο της Βουλής η οποία, αν και η σύμβαση της είχε λήξει εδώ και έξι μήνες, συνέχιζε να προσφέρει τις υπηρεσίες της χωρίς να πληρώνεται.

Η φωτογράφος εργαζόταν με σύμβαση ορισμένου χρόνου για παροχή υπηρεσιών έναντι 500 ευρώ (καθαρά), σύμβαση η οποία έληξε τον Ιανουάριο και ενώ βρέθηκε στον «αέρα» συνέχισε να παρέχει κανονικά τις υπηρεσίες της στην Βουλή, χωρίς όμως να πληρώνεται όλους αυτούς τους μήνες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, επικοινώνησε μαζί της ο γενικός γραμματέας της Βουλής Γιώργος Θαλάσσης και της ανακοίνωσε πως δεν θα ανανεωθεί η σύμβαση της καθώς «η πρόεδρος δεν είναι ευχαριστημένη» από τη δουλειά της.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Ζωή Κωνσταντοπούλου, τον περασμένο Απρίλιο, κατά την διάρκεια συνέντευξης Τύπου είχε αναφερθεί στην χαμηλά αμοιβόμενη φωτογράφο της Βουλής κατ’ αντιδιαστολή με την κατασπατάληση υπέρογκων χρηματικών ποσών, λόγου χάρη στην υπόθεση της Siemens, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «αυτό θέλω να το ακούει η φωτογράφος της Βουλής που έχει μία σύμβαση νομίζω 500 ευρώ το μήνα»...

Στην επικοινωνία που είχε με τον γενικό γραμματέα της Βουλής η φωτογράφος συμφώνησε να παραδώσει το φωτογραφικό της αρχείο και με αυτό τον τρόπο να πληρωθεί τα, επί εξάμηνο, δεδουλευμένα της - για το χρονικό διάστημα δηλαδή που εργαζόταν ενώ δεν της είχε ανανεωθεί η σύμβαση της.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η «απόλυση» της φωτογράφου «κουμπώνει» με την επιστολή διαμαρτυρίας δημοσιογράφων του καναλιού της Βουλής και με την οποία εκάναν λόγο για αποκατάσταση όλων των εργαζομένων συμβασιούχων που βρίσκονται υπό εργασιακή «ομηρία» και για γενικότερα ζητήματα εργασιακής απορρύθμισης που αντιμετωπίζουν το τελευταίο διάστημα. 

Δημοσίευση: Ιουλίου 03, 2015

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Η Ζωή Κωνσταντόπουλου απέλυσε την φωτογράφο της Βουλής"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator