Ο λαός στις ουρές για 50 ευρώ και ο Σταθάκης στο «Milos» του Χίλτον έτρωγε ψάρια

0


Η σκηνή που θα σας περιγράψω συνέβη το βράδυ της Τρίτης, όταν το ρολόι του CNN άρχισε την αντίστροφη μέτρηση για τη χρεοκοπία, όταν στο Σύνταγμα βρισκόταν σε πλήρη εξέλιξη η συγκέντρωση υπέρ της παραμονής στο ευρώ και όταν οι ουρές στα ΑΤΜ, για ανάληψη 50 ευρώ, δεν έλεγαν να τελειώσουν, γράφει ο ΒΗΜΑτοδότης.

Όλα όμως αυτά άφηναν προφανώς παγερά αδιάφορο τον (υπερ)υπουργό Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας και Τουρισμού Γιώργος Σταθάκης, ο οποίος βρισκόταν εκείνη την ώρα με μεγάλη παρέα, φίλων και συνεργατών του, στο πολυτελές εστιατόριο του «Χίλτον» «Milos» για μια μεγαλοπρεπή ψαροκατάσταση.

Και για να μη γίνει αντιληπτός από αδιάκριτα μάτια και περίεργα ώτα, εξασφάλισε το δείπνο στον… πριβέ χώρο του εστιατορίου, όπου απόλαυσαν τα ψάρια τους, τις σαλάτες τους και τα ακριβά κρασιά.

Η ώρα περνούσε και η συντροφιά δεν ήθελε να το διαλύσει κι ας έφευγαν εκείνη την ώρα από τη συγκέντρωση στο Σύνταγμα οι πρώτοι συγκεντρωθέντες.

Ο (υπερ)υπουργός συνέχισε την κουβέντα στη σάλα του εστιατορίου απολαμβάνοντας το κρασί του, οπότε ένας επιχειρηματίας που τον αναγνώρισε, τον πλησίασε και του είπε με αγανάκτηση:

«Δεν είναι σωστό αυτό που κάνετε, υπουργέ, εδώ η πατρίδα υποφέρει, είναι ντροπή που είστε εδώ αυτή την ώρα…».

Ούτε σε αυτή την παρατήρηση ο κ. Σταθάκης έχασε το (μόνιμο) χαμόγελό του, απλώς γύρισε την πλάτη στον διαμαρτυρόμενο χωρίς να πει κουβέντα…

Δημοσίευση: Ιουλίου 03, 2015

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ο λαός στις ουρές για 50 ευρώ και ο Σταθάκης στο «Milos» του Χίλτον έτρωγε ψάρια"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator