Αννίβας Παπακυριάκος: Θερμή παράκληση προς όλους τους δημότες του Δήμου Βέλου Βόχας.

0


Με επίγνωση των υποχρεώσεων που έχουμε στο Δήμο απέναντί σας στο κομμάτι των ανταποδοτικών υπηρεσιών και αφού ζητήσουμε προκαταβολικά συγνώμη θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε και συγχρόνως να σας ζητήσουμε να μειώσετε όσο γίνεται έως ότου ανοίξουν οι τράπεζες – και μπορέσουμε να καλύψουμε τις υποχρεώσεις μας στους προμηθευτές μας – τον όγκο των οικιακών απορριμμάτων και ανακύκλωσης, διότι δεν είναι δυνατή και γι' αυτούς τους επιπλέον λόγους η αποκομιδή τους εγκαίρως.

Ζητάμε την κατανόησή σας και τη βοήθειά σας και επιφυλασσόμαστε για τις δικές μας ευθύνες.

Ο Δήμαρχος Βέλου Βόχας
Αννίβας Παπακυριάκος
Δημοσίευση: Ιουλίου 08, 2015

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Αννίβας Παπακυριάκος: Θερμή παράκληση προς όλους τους δημότες του Δήμου Βέλου Βόχας."

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator