ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΤΕΡΟΙ ΤΟΥ ΔΕΔΕ...!!!

0


Μιας και ανάφερα τον Γιώργο Δέδε σκέφτομαι πως τα φέρνει καμιά φορά η …πόρνη η ζωή! Πριν από δύο μόλις μήνες, είχε βγει μια ανακοίνωση της Ν.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ στην Κορινθία που εξέφραζε την αντίθεσή της στην τοποθέτηση του Γ. Δέδε στο ΥΠΟ.ΜΕ.ΔΙ. επειδή ο Δέδες είχε ταυτιστεί κατά τη θητεία του ως αντιπερι φερειάρχης «με τις μνημονιακές πολιτικές». Κι έρχεται σήμερα ο ίδιος ο ΣΥΡΙΖΑ να φέρει ένα Μνημόνιο πιο βαρβάτο από κάθε άλλο. Επειδή έχω εμπιστοσύνη στην πολιτική ηθική των μελών της ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ Κορινθίας, περιμένω να υπάρξει ανάλογη ανακοίνωση για όσους ψήφισαν από την Κορινθία τις νέες μνημονιακές πολιτικές. 

 ΠΟΛΙΤΗΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ
Δημοσίευση: Ιουλίου 17, 2015

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΤΕΡΟΙ ΤΟΥ ΔΕΔΕ...!!!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator