Ο ΣΥΡΙΖΑ (Κορινθίας) της Τζάκρη, του Βουδούρη, του Μητρόπουλου του Φωτόπουλου κ.ά. ενοχλήθηκε... με τον Δέδε !!!

0


Ανακοίνωση με την οποία εκφράζει την αντίθεσή του με την τοποθέτηση του Γιώργου Δέδε στη ΓΓ του ΠΕΧΩΔΕ εξέδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ Κορινθίας...!!!


ΠΟΙΟΣ ;;;

Ο ΣΥΡΙΖΑ...


Ο ΣΥΡΙΖΑ... με τους άλλοτε βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, Σοφία Σακοράφα και Παναγιώτη Κουρουμπλή, οι οποίοι στις εκλογές της 6ης Μαϊου εξελέγησαν βουλευτές με τον ΣΥΡΙΖΑ, καταλαμβάνοντας την πρώτη και τη δεύτερη θέση, αντίστοιχα, σε σταυρούς, στην Β’ περιφέρεια της Αθήνας.

Ο ΣΥΡΙΖΑ... του πρώην Πασόκου εργατολόγου Αλέξη Μητρόπουλου, ο οποίος στις τελευταίες εκλογές επίσης εξελέγη βουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Ο ΣΥΡΙΖΑ... του Νίκου Κοτζιά, καθηγητή Πολιτικών Θεωριών και Ευρωπαϊκών Σπουδών, στο Πανεπιστήμιο Πειραιά, ο οποίος παλαιότερα είχε διατελέσει συνεργάτης του Θεόδωρου Πάγκαλου και στη συνέχεια του Γιώργου Παπανδρέου και σήμερα είναι υπουργός εξωτερικών.

Ο ΣΥΡΙΖΑ... του Αντώνη Κοτσακά, πρώην υφυπουργού Εργασίας και Υπουργός Αιγαίου του ΠΑΣΟΚ, στενός συνεργάτης του Ακη Τσοχατζόπουλου.

Ο ΣΥΡΙΖΑ... της Λούκα Κατσέλη, όχι απλά βουλευτής αλλά και υπουργός του ΠΑΣΟΚ, η οποία στη συνέχεια ίδρυσε την Κοινωνική Συμφωνία...........

Ο ΣΥΡΙΖΑ... του Μανόλη Γλέζου, του επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ, για τον οποίο πολλοί αγνοούν ότι το 1981 εξελέγη βουλευτής με το ΠΑΣΟΚ, το 1984 ευρωβουλευτής, πάλι με το ΠΑΣΟΚ, και το 1985 εξελέγη βουλευτής και πάλι με το ΠΑΣΟΚ.

Ο ΣΥΡΙΖΑ... του Οδυσσέα Βουδούρη πρώην βουλευτή ΠΑΣΟΚ Μεσσηνίας, άνθρωπος του Παπανδρέου που στήριξε με μανία όλες τις κινήσεις του πρώην Πρωθυπουργού, ψήφισε το Μνημόνιο Ι και το στήριξε στα κανάλια με ενθουσιασμό.

Ο ΣΥΡΙΖΑ... του πρώην Πασόκου αρχισυνδικαλισταρά πρώην προέδρου της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ Νίκου Φωτόπουλου.

Ο ΣΥΡΙΖΑ... της ανεκδιήγητης Θεοδώρας Τζάκρη πρώην βουλευτή ΠΑΣΟΚ η οποία εξελέγη βουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Ο ΣΥΡΙΖΑ... του Νίκου Παρασκευόπουλου που κατά την περίοδο 1993-1995 υπήρξε σύμβουλος για θέματα ποινικού και σωφρονιστικού δικαίου του τότε Υπουργού Δικαιοσύνης του ΠΑΣΟΚ Γ. Κουβελάκη.

Ο ΣΥΡΙΖΑ...  του Γιάννη Πανούση που βρέθηκε στο χώρο του ΠΑΣΟΚ. "Από το 1978 έως το 1983 ήμουν ΠΑΣΟΚ, ό,τι και αν αυτό σημαίνει. Η οριστική απομάκρυνση από το χώρο του ΠΑΣΟΚ έγινε το 2001-2002".

Ο ΣΥΡΙΖΑ... του Γιώργου Κατρούγκαλου που διετέλεσε νομικός σύμβουλος του Yπουργού Παιδείας Γιώργου Παπανδρέου (1994, 1997-2002).

Ο ΣΥΡΙΖΑ... του Γιάνη Βαρουφάκη που ήταν σύμβουλος του Γιώργου Παπανδρέου ως το 2006 αλλά διαφώνησε και έφυγε. "Δεν πιστεύω ότι ο Γιώργος Παπανδρέου είχε δόλο, ήταν όμως άτυχος γιατί εξελέγη Πρωθυπουργός πάνω στην κρίση" έλεγε τότε.

Ο ΣΥΡΙΖΑ... του Χρήστου Σπίρτζη πρώην στέλεχος του ΠΑΣΟΚ. Έχει διατελέσει μέλος του Τομέα Περιφερειακής Οργάνωσης του ΠΑΣΟΚ, με την υποστήριξη του οποίου τον Ιούλιο του 2010 εξελέγη σε ηλικία 41 ετών πρόεδρος του ΤΕΕ, την περίοδο, δηλαδή, που ξεκίνησε η εφαρμογή του πρώτου μνημονίου. Αξίζει, ωστόσο, να σημειωθεί ότι συμμετείχε στην επεξεργασία και εφαρμογή σειράς σχεδίων νόμου του υπουργείου Περιβάλλοντος με την εκάστοτε ηγεσία του οποίου διατηρούσε στενές επαφές.

Ο ΣΥΡΙΖΑ... του Παναγιώτη Σγουρίδη που αμέσως μετά την εκπλήρωση των στρατιωτικών του υποχρεώσεων, εντάσσεται στο ΠΑΣΟΚ Ξάνθης. Το1982, εκλέγεται για πρώτη φορά δημοτικός σύμβουλος Ξάνθης και επανεκλέγεται το 1986. Το 1989, εκλέγεται Βουλευτής του Νομού και επανεκλέγεται συνεχώς μέχρι το 2009. Υπεύθυνος του τομέα τουρισμού και μέλος του τομέα οικονομίας του ΠΑΣΟΚ.

Ο ΣΥΡΙΖΑ... της Άννας Βαγενά πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ.

Ο ΣΥΡΙΖΑ... του Νίκου Τόσκα που σήμερα 3/5/2015 πήρε το μοναδικό ελικόπτερο του ΕΚΑΒ για να πάει στο ...Αίγιο και στο παρελθόν υπήρξε επικεφαλής του γραφείου του πρώην υπουργού Εθνικής Αμυνας Πάνου Μπεγλίτη, ενώ ήταν και κύριος συντάκτης του προεκλογικού προγράμματος του ΠΑΣΟΚ για την Εθνική Αμυνα στις εκλογές του 2009. Παραιτήθηκε από συνεργάτης του κ. Μπεγλίτη τον Ιούνιο του 2011 για «λόγους δεοντολογικούς και πολιτικής αντιπαράθεσης». Την ίδια εποχή γίνεται μέλος της Κίνησης Ιδεών και Δράσης «ΠΡΑΤΤΩ», με πρόεδρο τον καθηγητή -και σημερινό υπουργό Εξωτερικών- Νίκο Κοτζιά και ξεκινάει το «φλερτ» με τον ΣΥΡΙΖΑ, το οποίο κατέληξε με μια εκλόγιμη θέση στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας στις τελευταίες εκλογές και την ανάληψη υπουργικού χαρτοφυλακίου στη συνέχεια.



ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΤΟΥ ΦΤΑΙΕΙ Ο ...ΔΕΔΕΣ !!!

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΔΕΔΕ ΣΤΗ ΓΓ ΤΟΥ ΠΕΧΩΔΕ

"Η ΝΕ του ΣΥΡΙΖΑ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ εκφράζει την έντονη αντίθεσή της στην τοποθέτηση του κ. Δέδε στη θέση του γ.γ. του Υπουργείου Υποδομών , παρά τις έγκαιρες και τεκμηριωμένες αντιρρήσεις που η ΝΕ είχε εκφράσει για την τοποθέτηση αυτή. Η αντίθεση της ΝΕ εδράζεται στην ταύτιση του κ. Δέδε, κατά τη θητεία του ως αντιπεριφερειάρχη στην περιφερειακή ενότητα του Νομού μας τη χρονική περίοδο 2010-2014, με τις μνημονιακές πολιτικές έτσι όπως αυτές εκφράστηκαν με ακραίο τρόπο στην περιφέρεια Πελοποννήσου από τον κ. Τατούλη. Εδράζεται επίσης στο γεγονός ότι στις περιφερειακές εκλογές του 2014 επέλεξε την αυτόνομη κάθοδο με ψηφοδέλτιο και πρόγραμμα που υπηρετούσαν τις λογικές των μνημονίων σε περιφερειακό επίπεδο. Επειδή θεωρούμε ότι δε γίνεται να ασκηθούν οι πολιτικές που απαιτεί η περίσταση και ο λαός μας την κρίσιμη αυτή περίοδο από την κυβέρνηση της αριστεράς με ανακυκλούμενα και φθαρμένα υλικά εκφράζουμε και δημόσια την αντίθεση της ΝΕ στην επιλογή αυτή."




Δημοσίευση: Μαΐου 02, 2015

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ο ΣΥΡΙΖΑ (Κορινθίας) της Τζάκρη, του Βουδούρη, του Μητρόπουλου του Φωτόπουλου κ.ά. ενοχλήθηκε... με τον Δέδε !!!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator