ΕΚΛΟΓΕΣ ΧΘΕΣ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΡΕΧΕΙ ΠΟΤΕ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ

0


Με ένα κρεσέντο εξουσιομανίας όλοι οι πολιτικοί αρχηγοί επαναλαμβάνουν μαζί με τους παρατρεχάμενους τουςποικιλοτρόπως τη στήριξή τους στη μειοψηφική Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ που κυβερνάει αποκλειστικά με τις ψήφους ΝΔ-ΠΑΣΟΚ και ΠΟΤΑΜΙ. Το απόλυτο πολιτικό καρτέλ ενάντια στον ορισμό της δημοκρατίας, των εξουσιών και των ευθυνών, της Κυβέρνησης και της Αντιπολίτευσης.

Όλοι για το δικό τους λόγο κρίνουν πως πρέπει η δημοκρατική ανωμαλία με την Κυβέρνηση παρωδία να συνεχίζεται με πολιτειακά γεύματα εξουσίας για το καλό του τόπου. Καλό του τόπου ή των κομμάτων τους μικρή η σημασία για αυτούς, καθώς ο τόπος επί δεκαετίες είναι ο εαυτός τους.

Ένα πολιτικό καρτέλ παλαιών και νέων κομμάτων που δίνει έγκριση στην αυτοκαταστροφική και αυτάρεσκη Κυβέρνηση ΣΑΝΕΛ που σνομπάρει πλέον ακόμα και τον εαυτό της στη συμβολική γιορτή της δημοκρατίας που μάλλον δεν ήρθε ποτέ.

Εξάλλου και η Βόρεια Κορέα Λαοκρατική Δημοκρατία έχει και η Ανατολική Γερμανία της Στάζι ομοίως κάποτε, όπως και η Ελλάδα στη Μεταπολίτευση δημοκρατία έχει. Τη δημοκρατία του Χρηματιστηρίου, των δομημένων, του κουρέματος των αποθεματικών, του προγράμματος της Θεσαλλονίκης. Η ταυτότητα της δημοκρατίας είναι τελικά ανάλογη του χορηγού της που φυσικά όταν αυτός είναι ένας λαθρέμπορος πετρελαίου με ράσα όλα μπορούν να συμβούν κατά τις προφητείες των ιερών και οσίων της φυλής. Του μπαξισιού και του ρουσφετιού.

Φυσικό επακόλουθο λοιπόν ο ασταμάτητος διασυρμός της Ελλάδας παγκοσμίως με τον κ.Τσίπρα να εκλιπαρεί πια για λίγα δανεικά και ένα τριετές πιάτο φαί για το λαό του στο ΔΝΤ και την Ρουμάνα επικεφαλής του μένοντας κολλημένος στην καρέκλα του. Μία καρέκλα που μοιάζει με αυτή που οι εργολάβοι της δικτατορίας κατασκεύασαν. Δυστυχώς κανείς δεν εξήγησε στο νεαρό Πρωθυπουργό μας και τον πιστό διακομματικό λαό του τη λαϊκή σοφία των προγόνων μας που καθορίζει για αιώνες ότι «εκεί που τρως δεν φτύνεις».

Με ένα παραλήρημα πολιτικής υποκρισίας τώρα ο δημιουργός του χάους που θα στιγματίζει την Ελλάδα για έναν αιώνα, όπως ο φόρος τα σπίρτα κάποτε, εμμένει στην στήριξη στο ανώμαλο και επιμένει να λανσάρει επικοινωνιακά πως όλοι οι προβεβλημένοι πολιτικοί αρχηγοί νοιάζονται για το καλό του τόπου. 

Αρχηγοί κομμάτων μίας ή πολλών χρήσεων που πέρασαν και θα έρθουν εκπροσωπώντας και παραμυθιάζοντας το λαό. Δημιουργήθηκαν, μεγαλούργησαν και σάπισαν πάνω στο πολιτικό ψέμα και τη διάλυση της ελληνικής κοινωνίας και οικονομίας. Όλα από τον ίδιο δημιουργό, όλα αποτυχημένα, όλα χρεώνοντας την Ελλάδα των αγέννητων. Όλα με την έγκριση εκείνου του λαού που δεν πλήρωσε ποτέ και τώρα αναζητά την αναδιάρθρωση του εθνικού χρέους για να πληρώσουν οι αγέννητοι.

Κόμματα που θέλουν να μας πείσουν τώρα ότι μπορεί να έχει καύσωνα αλλά όλοι πρέπει να κρατάμε ομπρέλα μήπως και βρέξει. Όλοι πρέπει να υποστούμε μία ανύπαρκτη Κυβέρνηση που καταψηφίζει τον εαυτό της.

Πώς να κυβερνήσει ο πιο αντημνημονιακός συνασπισμός της ιστορίας, της Θεσσαλονίκης και της Ανεξαρτησίας των Ελλήνων. Ένα συνασπισμός που μόλις έξι μήνες πριν κορόιδεψε όλη την κοινωνία και κυρίως τον εαυτό του για να υφαρπάξει την εξουσία και να μην την παραδώσει ποτέ παρά την ανείπωτη καταστροφή που έφερε τόσο γρήγορα και η οποία θα μας κάψει μέσα στο χειμώνα. 

Συνασπισμός που ξεπέρασε και τους προκατόχους της σε ανικανότητα και ψέμα. Συνασπισμός που στηρίζεται στις ίδιες σαθρές βάσεις της Μεταπολίτευσης της μίζας και της διάλυσης της Ελλάδας. Συνασπισμός που τώρα ξεδιάντροπα αναζητεί το χαλί της για να κρύψει από κάτω και το τελευταίο έγκλημά του.

Όλοι κλείνουν το μάτι, ευαγγελίζονται μία ανύπαρκτη λύση και συγκρατούν λυσσαλέα τη δημοκρατία μέσα σ'ένα κλειστό πολιτικό club. Ο κ.Τσίπρας που πραγματοποίησε το πιο κάλπικο δημοψήφισμα στην ιστορία μας μέσα σε μία εβδομάδα εις βάρος του ελληνικού λαού και υπέγραψε την πιο επαίσχυντη συμφωνία παράδοσης στην ιστορία μας, με 50 δισεκατομμύρια ευρώ λύτρα εμπορευσιμότητας, αρνείται να ακολουθήσει το πνεύμα του Συντάγματος της χώρας.

Ένα Σύνταγμα που περιγράφει το ρόλο της Κυβέρνησης και της δημοκρατίας και απαγορεύει κάθε σφετερισμό της εξουσίας, ατομικά ή συλλογικά.

Ο κ.Τσίπρας καθυστερεί και πάλι όσο μπορεί για να μην ομολογήσει και στο λαό όπως έκανε σε όλη την Ευρώπη την ήττα του. Να εξαντλήσει κάθε ελπίδα σωτηρίας. Μία ήττα που δυστυχώς όλοι τώρα οι πολιτικοί αρχηγοί θέλουν να γευτεί και ο ελληνικός λαός απενοχοποιώντας τις ευθύνες τους. 

Ας ανοίξουν λοιπόν τις ομπρέλες τους οι πολιτικοί αρχηγοί που συμπαίζουν για όσο διάστημα χρειάζεται προφανώς για να ολοκληρωθεί το έγκλημα της Μεταπολίτευσης. Έγκλημα που γιορτάστηκε σύσσωμο από όλα τα κόμματα εκτός της Χρυσής Αυγής που αναλαμβάνει σκοπίμως πια το ρόλο της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, από μία Νέα Δημοκρατία που ως Παλαιά Δημοκρατία ψηφίζει όλα τα Νομοσχέδια της Κυβέρνησης Τσίπρα-Καμένου για να την κρατήσει στην εξουσία και να διαρρηγνύει τα εθνικά ιμάτιά μας ομαδικά.

Εκλογές εχθές, γιατί μία ανωμαλία θα φέρει άλλη ανωμαλία, όταν δεν λειτουργεί η δημοκρατία...

Δημοσίευση: Ιουλίου 27, 2015

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΕΚΛΟΓΕΣ ΧΘΕΣ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΡΕΧΕΙ ΠΟΤΕ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator