Γλέζος: Έχει γίνει μετάλλαξη. Άλλος είναι ο ΣΥΡΙΖΑ που γνωρίζω εγώ κι άλλη η κυβέρνηση

0


Για "μετάλλαξη" στον ΣΥΡΙΖΑ έκανε λόγο ο Μανώλης Γλέζος, σε δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό Alpha 98,9.

"Θεωρώ ότι έχει γίνει μια μετάλλαξη. Άλλος είναι ο ΣΥΡΙΖΑ που γνωρίζω εγώ και άλλη είναι η κυβέρνηση . Αναρωτιέται ο κόσμος, γιατί αυτή η μεταμφίεση; Τα κουστούμια τους έκαναν και άλλαξαν; Οι υπουργικές θέσεις τους έκαναν και άλλαξαν;", είπε χαρακτηριστικά.

Αναφερόμενος στον πρωθυπουργό, ο κ. Γλέζος είπε πως ευελπιστεί, ότι "ο Αλέξης Τσίπρας, το παιδί της Αριστεράς θα ταυτιστεί με την ιστορία. Το περιμένω και το θέλω".

Παράλληλα, υπογράμμισε την ανάγκη ενότητας εντός του κόμματος, υπογραμμίζοντας πως "δεν υπάρχουν ιδιοκτήτες" και πως "δεν είναι ώρα για διαζύγια". "Όλοι μας είμαστε οι δημιουργοί και όλοι μαζί χωρίς εξαίρεση αποτελούμε ισότιμες πολιτικές δυνάμεις στον ΣΥΡΙΖΑ. Παρά τις διαφωνίες στην πράξη στον πολιτικό τομέα εξακολουθούμε και υπάρχουμε σαν ένα σύνολο και για να το διατηρήσουμε δεν πρέπει να κάνουμε διαχωρισμούς", είπε.
Δημοσίευση: Ιουλίου 30, 2015

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Γλέζος: Έχει γίνει μετάλλαξη. Άλλος είναι ο ΣΥΡΙΖΑ που γνωρίζω εγώ κι άλλη η κυβέρνηση"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator