Οργισμένος ο Γιούνκερ: "Δεν είμαστε τρομοκράτες - Ποιοι νομίζουν ότι είναι;" - BINTEO

0


Οργισμένος εμφανίστηκε ο Ζαν Κλοντ Γιούνκερ στη συνέντευξη Τύπου μετά τη Σύνοδο Κορυφής.

"Είμαι σθεναρά εναντίον του Grexit λαμβάνοντας υπόψη την αξιοπρέπεια του ελληνικού λαού. Εγώ σθεναρά απορρίπτω όλες αυτές τις κατηγορίες που έλαβαν χώρα κατά τη διάρκεια της εκστρατείας προ του δημοψηφίσματος, ότι δεν σεβόμαστε τον ελληνικό λαό, ότι είμαστε τρομοκράτες", είπε ο πρόεδρος της Κομισιόν.

"Δεν μου αρέσει αυτή η λέξη. Ποιοι είναι αυτοί και ποιος νομίζουν ότι είμαι εγώ; Είμαι σθεναρά υπέρ της παραμονής της Ελλάδας στην Ευρωζώνη, αλλά η ελληνική κυβέρνηση αφού δεν μπόρεσε να το πράξει αυτό σήμερα, θα πρέπει να είναι σε θέση να μας πουν που το πάνε" είπε ο πρόεδρος της Κομισιόν" πρόσθεσε.

Ο κ. Γιούνκερ έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου λέγοντας ότι η Κομισιόν είναι προετοιμασμένη για όλα. "Έχουμε και το σενάριο του Grexit το οποίο έχουμε προετοιμάσει λεπτομερώς. Βεβαίως έχουμε και σενάριο σε ότι αφορά τη συνδρομή σε ανθρωπιστικό επίπεδο".

Τέλος, όσον αφορά τις δεσμεύσεις της Ελλάδας στην ΕΚΤ, ο κ.Γιούνκερ απάντησε ότι "θα εξαρτηθεί από τις προτάσεις που θα κάνει η ελληνική κυβέρνηση τουλάχιστον μέχρι τις 08.30 το πρωί της Παρασκευής".

Δείτε τις δηλώσεις του Γιούνκερ μετά το 01:35 του βίντεο

Δημοσίευση: Ιουλίου 08, 2015

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Οργισμένος ο Γιούνκερ: "Δεν είμαστε τρομοκράτες - Ποιοι νομίζουν ότι είναι;" - BINTEO"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator