"Κόλαση" στο Κιάτο από το χαλάζι - Μεγάλες καταστροφές (video-pics)

0

Σε απόγνωση βρίσκονται οι αγρότες του Κιάτου μετά τη σημερινή σφοδρή χαλαζόπτωση.
ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΒΙΝΤΕΟ


Κιάτο 18/6/2015
Posted by Giorgos Avratoglou on Πέμπτη, 18 Ιουνίου 2015

...απιστευτο ....τραγικο...
Posted by Ria Stefa on Πέμπτη, 18 Ιουνίου 2015

-

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
ΔΗΜΟΣ ΣΙΚΥΩΝΙΩΝ

Σας ενημερώνουμε, ότι σήμερα Πέμπτη 18 Ιουνίου 2015 και ώρα 16:30μ.μ εκπρόσωποι της Δημοτικής Αρχής του Δήμου Σικυωνίων, Βουλευτές Ν. Κορινθίας και αντιπροσωπεία της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Κιάτου, θα επισκεφθούν τις Τοπικές Κοινότητες του Δήμου μας που υπέστησαν σοβαρές ζημιές από τα σημερινά έντονα καιρικά φαινόμενα (χαλαζόπτωση).

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ

Άμεση επικοινωνία για τις μεγάλες καταστροφές από τη χαλαζόπτωση είχε ο Αντιπεριφερειάρχης της Περιφερειακής Ενότητας Κορινθίας τόσο με τις υπηρεσίες της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας της Περιφερειακής Ενότητας Κορινθίας όσο και με το Δήμο Σικυωνίων, με τον αντιδήμαρχο κ. Ιωάννη Μυττά. 

Σημαντικές ζημιές έχουν γίνει στις περιοχές Μικρό και Μεγάλο Βάλτο, Λαλιώτη, Άνω Διμηνιό, Διμηνιό, Πάσιο, Μούλκι και Βασιλικό σύμφωνα με την ενημέρωση του Αντιδήμαρχου Σικυωνίων καθώς και μικρότερες στο Σούλι. 

Σε κάποιες περιπτώσεις έχουμε και ολικές καταστροφές. 

Ο Αντιπεριφερειάρχης σε συνεργασία με το Δήμο Σικυωνίων θα επισκεφθεί αύριο το πρωί τις πληγείσες περιοχές ,ενώ παράλληλα ζήτησε την άμεση αναγγελία των ζημιών στον ΕΛΓΑ. 

Γραφείο Τύπου 

ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ
Δημοσίευση: Ιουνίου 18, 2015

0 Σχόλια για την ανάρτηση: ""Κόλαση" στο Κιάτο από το χαλάζι - Μεγάλες καταστροφές (video-pics)"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator