N A I στην Ευρώπη, όχι στο μαύρο μέτωπο των Σύριζα, ΑΝΕΛ, Χρυσής Αυγής

0


΄Ηταν " μία ωραία νύχτα για την Ελλάδα " κατά τον υπουργό κ.Παππά, όταν η άβουλη κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ λιποτάκτησε από τις ευθύνες της, αφού θεώρησε ότι μπαγιάτεψε κιόλας η νωπή λαική εντολή που έλαβε τον περασμένο Γενάρη και πανικόβλητη, πέταξε το μπαλάκι των, δικών της και μόνο, ευθυνών στους πολίτες, προκηρύσσοντας δημοψήφισμα για την επόμενη Κυριακή.

Μία "ωραία"νύχτα που έσπειρε τον πανικό και έστειλε μαζικά αλλά με αξιοπρέπεια για τον Σύριζα,τους πολίτες στα ΑΤΜ των Τραπεζών. Οι επόμενες ενέργειες των τυχοδιωχτών ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ ήταν πρωτόγνωρες για τους Έλληνες, με ,κλείσιμο των Τραπεζών,πλαφον στις αναλήψεις .

Αντί για την ελπίδα, η αβεβαιότητα και η ανασφάλεια πλανώνται παντού.

Πλήρης αποτυχία στις διαπραγματεύσεις, εσωτερική στάση πληρωμών και κλειστές τράπεζες είναι το 5μηνο χειροπιαστό έργο της κυβέρνησης. 

Ουσιαστικά η επικίνδυνη αυτή για τη χώρα κυβέρνηση, απονομιμοποιημένη πολιτικά και χωρίς κανένα διεθνές έρισμα και συμμαχία και πλήρως απομονωμένη, με την επιλογή του δημοψηφίσματος, αποφάσισε μόνη της να κλείσει την θλιβερή, από όλες τις απόψεις, (ψευτο)αριστερή παρένθεση της, και μάλλιστα με φωνή (οργή) του λαού.

Η απελπισμένη αυτή κίνηση έγινε για δύο κυρίως λόγους

- Μετά την ενυπόγραφη από τον πρωθυπουργό υποβολή της πρότασης για νέα επώδεινα μέτρα οχτώ δις Ε !!!!!πρόταση που δεν πέρναγε ούτε από την κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ ούτε βέβαια από το κόμμα, αναγκάσθηκε μπροστά στο σοβαρότατο ενδεχόμενο να χάσει την δεδηλωμένη, να βρει διέξοδο στο δημοψήφισμα.

- Ο κυριότερος όμως λόγος είναι να παραπλανήσει και πάλι τους πολίτες και να τους σύρει με την δική τους εντολή έξω από την Ευρωζώνη και το Ευρώ. 

Δέστε ποιοι συγκροτούν το μαύρο μέτωπο και προσπαθούν να παρασύρουν τους πολίτες στο ΟΧΙ στην Ευρώπη και στο Ευρώ, στο όχι της ολικής καταστροφής, που όσες φορές και αν ερωτώνται ποτέ δεν απαντούν ποιες είναι οι συνέπειες αυτού του ΟΧΙ. 

Οι τρεις τερατογεννέσεις της μνημονιακής περιόδου. 

ΟΙ Ψευτοεπαναστάτες τουΣυριζα, οι εθνικιστές υπερπατριώτες των ΑΝΕΛ και οι ναζιστές της Χρυσής Αυγής.

" όμοιος ομοίω αεί πελάζει "


Δημοσίευση: Ιουνίου 30, 2015

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "N A I στην Ευρώπη, όχι στο μαύρο μέτωπο των Σύριζα, ΑΝΕΛ, Χρυσής Αυγής"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator