"ΟΔΗΓΩ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΠΕΥΚΙΑ" ΜΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΟΥ ΠΕΤΥΧΕ ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΤΗΣ ΠΡΙΝ ΓΙΝΕΙ !!!

0
Είχαμε ανακοινώσει για την Κυριακή που έρχεται μια εκδήλωση που είχε τίτλο: "Οδηγώ μέσα στον Πευκιά του Κάτω Διμηνιού γιατί ΔΕΝ απαγορεύεται" !!!
 !
Είχαμε σκοπό να ευαισθητοποιήσουμε τους αρμόδιους για το μεγάλο πρόβλημα και γράφαμε:.."

"Στο πλαίσιο της προσπάθειάς μας ώστε η πόλη και τα χωριά μας να βρουν την χαμένη αξιοπρέπεια τους κυρίως όμως επειδή η καφρίλα αντιμετωπίζεται μόνο με καφρίλα ελάτε να βάλουμε τα αυτοκίνητά μας ΜΕΣΑ στον Πευκιά Κάτω Διμηνιού και να κόβουμε βόλτες μήπως και συγκινηθεί κανείς από τους "αρμόδιους".

Στις 21 του μήνα ημέρα Κυριακή και ώρα 11.00 το πρωί σας περιμένουμε όλους στο parking του Πευκιά του Κάτω Διμηνιού με τα αυτοκίνητα σας για να βολτάρουμε και να ανταλλάξουμε απόψεις.

Όσοι θέλουν μπορούν να οργανώσουν και "λαϊκή συνέλευση".

Ραντεβού στο parking και μετά όλοι μαζί επίσκεψη στα μαγαζιά του Πευκιά... Στηρίζουμε τον Πευκιά μας αλλά και τους επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται σε αυτόν... Ο Πευκιάς δεν πρέπει να γίνει ένα μαντρωμένο "νεκροταφείο" δέντρων...""


Το πρωί περνώντας από τον Πευκιά του Κάτω Διμηνιού, με ευχαρίστηση είδαμε ότι η εκδήλωση μας ΑΚΥΡΩΝΕΤΑΙ.

Συνεργείο του Δήμου Σικιυωνίων παρουσία του Διευθυντή τεχνικών υπηρεσιών και του Αντιδημάρχου Οικονομικών τοποθετούσε κολωνάκια που δεν επιτρέπουν την είσοδο αυτοκινήτων στον Πευκιά.

Πληροφορηθήκαμε μάλιστα ότι στο εξής θα πληρώνουν πρόστιμο όσοι σταθμεύουν παράνομα σε χώρους όπου η στάθμευση απαγορεύεται.

Ευχαριστούμε την Δημοτική Αρχή για την βοήθεια της να ακυρώσουμε την εκδήλωση που ετοιμάζαμε.

Είστε ευπρόσδεκτοι όλοι την Κυριακή στο Caribean για να πιούμε τον καφέ μας και να συζητήσουμε.

parakato.gr sikiona.grΔημοσίευση: Ιουνίου 18, 2015

0 Σχόλια για την ανάρτηση: ""ΟΔΗΓΩ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΠΕΥΚΙΑ" ΜΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΟΥ ΠΕΤΥΧΕ ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΤΗΣ ΠΡΙΝ ΓΙΝΕΙ !!!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator