Τα Δελτία τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Κορινθίας και τα τοπικά ΜΜΕ (video)

0Επανερχόμαστε στη συνέντευξη τύπου της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ Κορινθίας κας Μαρίας Θελερίτη σχετικά με την διαπλοκή των τοπικών ΜΜΕ με πολιτικάντηδες. (δείτε εδώ και εδώ). 

Σε αυτή τη συνέντευξη η κα Θελερίτη έθεσε ένα ερώτημα: "Γιατί δε δημοσιεύονται τα Δελτία τύπου των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ Κορινθίας".

Αισθανόμαστε την ανάγκη, ως παραλήπτες αυτών των δελτίων τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Κορινθίας, παρ'ότι δεν είμαστε ΜΜΕ, να διευκρινίσουμε για ακόμα μια φορά πως δεν δημοσιεύουμε κανένα δελτίο τύπου αν δεν κρίνουμε ότι αυτό ενδιαφέρει τους αναγνώστες μας και την κοινωνία γενικότερα.

Το parakato, το ανεξάρτητο και αδέσμευτο ιστολόγιο της Κορινθίας, δε θα γίνει διαδικτυακή ντουντούκα κανενός κόμματος, ούτε όχημα εξυπηρέτησης συμφερόντων κανενός, υπάρχουν άλλοι γι'αυτά.

Στο βίντεο θα δείτε και θα ακούσετε "δημοσιογράφο" τοπικού ΜΜΕ να απολογείται στη βουλευτή ψελλίζοντας φοβισμένα μπροστά της: "Τα δημοσιεύουμε εμείς όλα" (τα δελτία τύπου)

Ο διαχειριστής και οι συντάκτες του ιστολογίου μας δεν έχουν κανένα λόγο να κάθονται φοβισμένοι, σούζα και προσοχή σε κανέναν εκπρόσωπο καμίας εξουσίας.Δημοσίευση: Μαΐου 07, 2015

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Τα Δελτία τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Κορινθίας και τα τοπικά ΜΜΕ (video)"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator