ΠΕΥΚΙΑΣ ΚΑΤΩ ΔΙΜΗΝΙΟΥ: Έγκλημα χωρίς τιμωρία (video-pics)

0



Ένα από τα εγκλήματα που γίνεται εις βάρος όλων μας έχει το όνομα ΠΕΥΚΙΑΣ ΚΑΤΩ ΔΙΜΗΝΙΟΥ.

Πρόσφατα για αυτό το έγκλημα έγινε μια υποτυπώδης συγκέντρωση που ονομάστηκε "λαϊκή συνέλευση"

Ακούστηκαν αλήθειες και ψέμματα για τα οποία γράψαμε και τοποθετηθήκαμε

Σήμερα Σάββατο 30 Μαΐου η sikiona.gr και το parakato.gr πήγαμε στο σημείο και επί ώρες καταγράφαμε σε φωτογραφίες και video μέτρο μέτρο κάθε γωνιά του Πευκιά.

Δημοσιεύουμε τα τεκμήρια του εγκλήματος και καλούμε ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ να ανταποκριθούν σε ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΔΡΑΣΗΣ που θα ανακοινώσουμε σύντομα.

Ο Πευκιάς αντί να είναι το καμάρι του Κάτω Διμηνιού και ένα από τα κοσμήματα του Δήμου Σικυωνίων είναι ένας χώρος που μεθοδικά υποβαθμίστηκε και μεθοδικά υποβαθμίζεται κάθε μέρα κυρίως από την τοπική Κοινοτική αρχή και την κεντρική Δημοτική αρχή αλλά και από την αδιαφορία πρώτιστα των κατοίκων του Κάτω Διμηνιού και εν συνεχεία από την αδιαφορία των κατοίκων του Κιάτου.

Για να σταματήσει ο Πευκιάς να είναι σκουπιδότοπος, ουρητήριο, νεκροταφείο κομμένων πεύκων, χώρος στάθμευσης, καταφύγιο Ρομά, με χώρους "άθλησης" τριτοκοσμικής αισθητικής ....

Για να γίνει ο Πευκιάς του Κάτω Διμηνιού ένα Άλσος υψηλής αισθητικής, ένας χώρος αναψυχής μοναδικός, ένα πρότυπο ανάπτυξης της Κοινότητας Κάτω Διμηνιού, ένα σημείο αναφοράς για όλη την Κορινθία και γιατί όχι για όλη την Ελλάδα. Για να ζούμε στον τόπο μας όπως μας αξίζει και όχι όπως μας επιβάλλουν αυτοί που δεν ενδιαφέρονται και που δεν αγαπούν τον τόπο τους.



ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΕΔΩ


Δημοσίευση: Μαΐου 31, 2015

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΠΕΥΚΙΑΣ ΚΑΤΩ ΔΙΜΗΝΙΟΥ: Έγκλημα χωρίς τιμωρία (video-pics)"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator