Ιδού τα "εγκλήματα" στον Πευκιά του Κάτω Διμηνιού - Μέρος δεύτερο

0


ΑΠΟ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ sikiona.gr

Λέω για τον πευκιά στο Διμηνιό...
Όπως βλέπετε..πλακώσανε οι...πρώτοι.
Μπουγάδα, φαγοπότι, χέσανε και όπου βόλεψε άφησαν και -τακτοποιημένα σε σακούλες- τα σκουπίδια τους, και μια χαρά όλα...
Η δημοτική αστυνομία ας πάρει ένα ποδήλατο και ας κάνει καμιά βόλτα ..ας είναι και για σύσταση και όχι για πρόστιμο.....Αλλά είπαμε..δεν έχει ακόμα έρθει η εντολή απο την περιφέρεια....
Η παράγκα που θα γίνει ταμείο αρπαχτής το καλοκαίρι, στα χάλια της τα μαύρα και η ζωή συνεχίζεται για όλους μας με την διαφορά ότι η δημοτική κομπανία πληρώνεται αδρά για να τα ξύνει γενικώς.....ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΒΡΗΚΑΝ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΙΣ ΠΑΡΑΓΚΕΣ ΤΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΞΗΛΩΣΑΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ......

Με την συμβολή ιδιώτη επιχειρηματία ο οποίος αναμένεται να βραβευτεί σε ειδική τελετή, ο Δήμος Σικυώνος παρέδωσε σήμερα στους πολίτες και στους επισκέπτες τον νέο χώρο στάθμευσης στον πανέμορφο Πευκιά στο Διμηνιό.
Ο πευκιάς όπως είναι γνωστό δεν είχε αξιοποιηθεί μέχρι τώρα και αυτό το έργο πνοής δίνει νέες προοπτικές πρωτόγνωρες.
Να σκεφτείτε ότι ένα τσιγάρο ή ένας καταλύτης ζεστός φτάνει για να απολαύσουμε όλοι μια ωραία πυρκαγιά σε πυκνοκατοικημένη περιοχή.
Τα πεύκα έτσι και αλλιώς έχουν γεράσει και πιστεύω ότι αυτή η λύση είναι η καλύτερη για τον χώρο.
Όπως πάντα οι φωτογραφίες μιλάνε απο μόνες τους..Πρόκειται για την"παιδική χαρά" στον πευκιά του Διμηνιού....
Ξέρετε εκεί που αράζουν οι γύφτοι και τα πρεζόνια της περιοχής, εκεί που αποκεφάλισαν προχτές δύο πεύκα....εκεί που όλο το χειμώνα έχει ένα πράμα καφετέρια λένε ότι είναι....καλυμμένο με τσίγκους ως μνημείο αισθητικής, που παραχωρεί ο δήμος χωρίς κανένα έλεγχο..... ( καταλάβατε που)...
Κοιτάξτε τώρα και ασφάλεια για παιδάκια που μερίμνησε να υπάρχει η δημοτική κομπανία......
Τελικά όλα στην τύχη αφημένα......
Η άποψη του parakato.gr συντάσσεται με αυτήν της sikiona.gr και είναι ότι ελάχιστοι ενδιαφέρονται για τον τόπο που ζούμε είτε στο Κάτω Διμηνιό είτε σε όλο τον Δήμο.

Για τον σκοπό αυτό σύντομα θα αναλάβουμε πρωτοβουλία.
Δημοσίευση: Μαΐου 29, 2015

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ιδού τα "εγκλήματα" στον Πευκιά του Κάτω Διμηνιού - Μέρος δεύτερο"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator