Η "ΛΑΪΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ" ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΕΥΚΙΑ ΚΑTΩ ΔΙΜΗΝΙΟΥ. ΜΕΓΑΛΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑ Η ΩΡΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ;

1


Παρακολουθήσαμε στις 27/5/2015 την λεγόμενη "λαϊκή συνέλευση" που έγινε με αφορμή το κόψιμο των πεύκων στον Πευκιά του Κάτω Διμηνιού.

Η "συνέλευση" έγινε σε έναν χώρο με ιδιαίτερο συμβολισμό αφού εκεί μέχρι τον θάνατο του Βασίλη Κελλάρη χτυπούσε η καρδιά της οικολογίας.

Η συμμετοχή των κατοίκων σε σχέση με τον πληθυσμό του χωριού ήταν η ελάχιστη δυνατή -για αυτο τον λόγο τοποθετήσαμε εισαγωγικά - γεγονός που πρέπει να προβληματίσει όσους πραγματικά ενδιαφέρονται για το χωριό τους, αλλά και τους υπόλοιπους κατοίκους του Κιάτου που δεν συμμετείχαν λες και το Κάτω Διμηνιό είναι σε άλλη χώρα.Όσοι λοιπόν βρέθηκαν εκεί παρακολούθησαν μια παράσταση...


Δημοσίευση: Μαΐου 29, 2015

1 Σχόλια για την ανάρτηση: "Η "ΛΑΪΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ" ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΕΥΚΙΑ ΚΑTΩ ΔΙΜΗΝΙΟΥ. ΜΕΓΑΛΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑ Η ΩΡΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ;"
Ανώνυμος είπε...

Με όλο το σεβασμό στον αποβιώσαντα δεν μπορώ να μη σχολιάσω πως μπορεί μεν η καρδιά της οικολογίας να κτυπούσε στο κοινοτικό κατάστημα, αλλά τα μάτια της θα είχαν ίσως πρεσβυωπία, αφού δεν έβλεπε στα κοντινά τον κίνδυνο από την κεραία στο οικόπεδο του πρωην προέδρου, που έστειλε και θα στείλει πολλούς ακόμη Διμηνιώτες, όπως έγγραφα εδώ: https://xristospolitis.wordpress.com/2014/06/06/%CE%AD%CF%86%CF%85%CE%B3%CE%B5-%CE%BF-%CE%B2%CE%B1%CF%83%CE%AF%CE%BB%CE%B7%CF%82-%CE%BA%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%AC%CF%81%CE%B7%CF%82-%CE%B1%CE%BB%CE%BB%CE%AC/


29 Μαΐου 2015 στις 11:38 μ.μ.

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator