ΜHΝΥΜΑ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΑ 32α ΘΩΔΕΙΑ

0


Καλούμε όλους τους φιλάθλους του κλασικού αθλητισμού και όχι μόνο, να βοηθήσουν ως εθελοντές στην διοργάνωση των 32ων Θωδείων 2015, που θα γίνουν την Κυριακή 31 Μαΐου στο Δημοτικό Στάδιο Λουτρακίου «Χρ. Θώδης». Η επιτυχία των αγώνων οφείλεται πάντα στην προσφορά των εθελοντών, όπως έγινε και στις δύο προηγούμενες διοργανώσεις το 2013 και 2014.

Όσοι επιθυμούν να βοηθήσουν την μεγάλη αυτή προσπάθεια, για την δόξα του αθλητισμού και την προβολή του τόπου μας, μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο 6944850422 και στο e-mail vpahatouridis@hotmail.com 

ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΌΥ ΤΜΉΜΑ ΣΤΊΒΟΥ 

Δημοσίευση: Μαΐου 27, 2015

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΜHΝΥΜΑ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΑ 32α ΘΩΔΕΙΑ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator