ΜΑΣ ΠΗΡΑΝ ΧΑΜΠΑΡΙ - Η Εύη Τατούλη καταγγέλλει τον πατέρα της για υιοθέτηση φωτογραφικών προμηθειών!

0


Τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, και πατέρα της, καταγγέλλει η πολιτευτής της ΝΔ Εύη Τατούλη, κάνοντας λόγο για «βιομηχανία φωτογραφικών διαγωνισμών» στο πρόγραμμα σίτισης αστέγων, που αποβαίνει σε βάρος των Αρκάδων.

Η κα Τατούλη ζητά από τον Περιφερειάρχη Πέτρο Τατούλη να μην αποδέχεται άκριτα «μη ορθολογικούς όρους» που έχει θέσει το υπουργείο Εργασίας, στην υλοποίηση του έργου που αφορά στησίτιση αστέγων, γιατί έτσι όπως είναι το πρόγραμμα προμηθειών αποβαίνει σε βάρος των Αρκάδων και ευρύτερα των Πελοποννήσιων κτηνοτρόφων, τυροκομικών και πτηνοτροφικών επιχειρήσεων.

Όπως αναφέρει, «με τους όρους που έχουν τεθεί από το υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας και τους οποίους υιοθετεί αβίαστα η Περιφέρεια Πελοποννήσου, τα τρόφιμα που θα διατεθούν παραπέμπουν σε προμήθεια από τις υπηρεσίες της Περιφέρειας Πελοποννήσου, προϊόντων υψηλής διατροφικής αξίας και ποιότητας, εντοπιότητας, όμως, Νάξου και Κρήτης, λες και η Πελοπόννησος δεν διαθέτει αντίστοιχης ποιότητας προϊόντα».

Συγκεκριμένα, αναφέρεται στο έργο «Παροχή τροφίμων σε αστέγους και άτομα που διαβιούν σε συνθήκες στέγης, οι οποίες δεν εξασφαλίζουν δυνατότητα καθημερινής σίτισης και διατροφής» στο πλαίσιο προγραμματικής σύμβασης του υπουργείου Εργασίας και της Περιφέρειας Πελοποννήσου, που υπογράφηκε τον Νοέμβριο του 2014.

Επιπλέον, υπογραμμίζει ότι εκτός από τα τυριά, υπάρχει και φωτογραφική προμήθεια για πτηνοτροφικά προϊόντα, «αποκλείοντας δεκάδες επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται και παράγουν αντίστοιχα προϊόντα και έχουν έδρα και πιστοποίηση από την Πελοπόννησο».

Η πολιτευτής της ΝΔ επισημαίνει ότι δεν έχει στόχο την καθυστέρηση υλοποίησης του έργου, το οποίο θεωρεί πως είναι πολύ σπουδαίο, αλλά τονίζει ότι «αυτονόητη υποχρέωση αυτών που υπηρετούν το συμφέρον τοπικά σε κάθε γωνιά της χώρας, είναι να εξασφαλίζουν την ανθρωπιστική βοήθεια με όρους που οι τοπικές κοινωνίες θα ευεργετηθούν ομότιμα, χωρίς σκιές και φωτογραφικές εξυπηρετήσεις».

Δημοσίευση: Μαΐου 06, 2015

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΜΑΣ ΠΗΡΑΝ ΧΑΜΠΑΡΙ - Η Εύη Τατούλη καταγγέλλει τον πατέρα της για υιοθέτηση φωτογραφικών προμηθειών!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator