ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ - Η οικογένεια Παπανδρέου δίπλα σε... λεκάνες τουαλέτας! ΦΩΤΟ

0



Ποικίλουν οι αντιδράσεις από το εικαστικό έργο, που καταλαμβάνει την προθήκη της αίθουσας τέχνης “Νεώριον” στο Αγρίνιο, εδώ και μερικές μέρες.

Το γεγονός ότι τιτλοφορείται “Οικογενειακές Αξίες” και φιλοξενεί την οικογένεια Παπανδρέου 
ενώ μπροστά τους είναι στρωμένο ένα τραπέζι που αντί για καρέκλες έχει… λεκάνες τουαλέτας, έχει προκαλέσει πολλές συζητήσεις.

Όπως διαβάζουμε μάλιστα, στο agrinionews, λέγεται ότι μια γιαγιά ήδη πέρασε να ρωτήσει “πόσο τς έχετε τις λεκάνες;”, θεωρώντας ότι άνοιξε μαγαζί με είδη υγιεινής!

ΦΩΤΟ από το agrinionews

Από την άλλη, ο υπεύθυνος στο “Νεώριον” κ. Βελτσίστας, προτιμά να μην ερμηνεύει μόνος του το έργο αν και παραδέχεται ότι έχει γίνει πραγματικός χαμός, κυρίως από σχόλια όχι και τόσο φιλικά προς την εικονιζόμενη οικογένεια. 

Πηγή: agrinionews
Δημοσίευση: Μαΐου 06, 2015

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ - Η οικογένεια Παπανδρέου δίπλα σε... λεκάνες τουαλέτας! ΦΩΤΟ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator