Στη Τζιά ο Ναυτικός Όμιλος Κιάτου

2


Το τριήμερο της Πρωτομαγιάς, αθλητές, μέλη, αλλά και φίλοι του Ναυτικού Ομίλου Κιάτου έζησαν μια μοναδική ιστιοπλοϊκή εμπειρία, ταξιδεύοντας για την πανέμορφη Κέα (Τζια)

Αποστολή με 34 ιστιοπλόους ταξίδεψε στις Κυκλάδες και έχοντας ως σύμμαχο τον καλό καιρό και τους ευνοϊκούς ανέμους, κυβερνήτες και πληρώματα εξασκήθηκαν στο χειρισμό των πανιών, στη ναυσιπλοΐα και δοκίμασαν τις ικανότητές τους σε πολλές πλεύσεις.

Μετά από μια πλούσια σε δράση πρώτη ημέρα, το νησί της Τζιας αποτέλεσε ιδανικό προορισμό και οι συμμετέχοντες συνδύασαν την ιστιοπλοΐα με την περιήγηση στους μαγευτικούς οικισμούς του όμορφου κυκλαδίτικου νησιού. Η Κορησσία και το Βουρκάρι ήταν τα λιμάνια που φιλοξένησαν τον στόλο του Ναυτικού Ομίλου Κιάτου.

Το Σάββατο, ημέρα ξεκούρασης και ανασύνταξης δυνάμεων, έδωσε την ευκαιρία στα πληρώματα να κάνουν μπάνιο στον Οτζιά, βόλτα στην γραφική «χώρα», την Ιουλίδα και να ανακαλύψουν τις γαστρονομικές ιδιαιτερότητες του νησιού.

Την Κυριακή τα πληρώματα ξεκίνησαν το ταξίδι της επιστροφής και με ενδιάμεσο σταθμό το Σούνιο, επέστρεψαν αργά το απόγευμα στο Φάληρο. 

Μέλη και φίλοι του Ναυτικού Ομίλου Κιάτου δήλωσαν απόλυτα ικανοποιημένοι από την διοργάνωση και γεμάτοι νέες εμπειρίες ανανέωσαν το ραντεβού τους για το επόμενο ταξίδι.

Ο Ναυτικός Όμιλος Κιάτου με σύνθημα του το «Ιστιοπλοΐα για Όλους» καλεί τα μέλη και τους φίλους τους να συμμετέχουν στις δράσεις του !

Δημοσίευση: Μαΐου 26, 2015

2 Σχόλια για την ανάρτηση: "Στη Τζιά ο Ναυτικός Όμιλος Κιάτου"
Unknown είπε...

Πολυ ομορφη ιστοσελιδα και πολυ ενημερωτικη! εχω και εγω ενα μπλοκ που αφορα τις Ομορφιες της Μεσσηνιας! θα χαρω πολυ να την επισκευτητε και γιατι οχι να σχολιασετε κιολας!!! η σελιδα ειναι : www.messinia1234.com


26 Μαΐου 2015 στις 3:54 μ.μ.
parakato.gr είπε...

@Ηλίας Γεωργόπουλος Σ'ευχαριστούμε πολύ φίλε μας για τα καλά σου λόγια... φυσικά και θα επισκεφτούμε τη σελίδα σου.

Parakato blog team


26 Μαΐου 2015 στις 4:12 μ.μ.

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator