ΑΣΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΓΙΩΡΓΗ, ΠΟΥ ΝΑ ΤΡΕΧΕΙΣ ΤΩΡΑ - «Βόμβα» Παπανδρέου: Θα αναλάβω πρωτοβουλίες (video)

0


«Βόμβα» Παπανδρέου: Θα αναλάβω πρωτοβουλίες επανενοποίησης του χώρου, τώρα που ο Βενιζέλος φεύγει από το ΠΑΣΟΚ (Βίντεο)

Στις ραγδαίες εξελίξεις στο ΠΑΣΟΚ μετά την έξοδο του Ευάγγελου Βενιζέλου και για τις συνθήκες που αντιμετωπίζει η κυβέρνηση Τσίπρα αναφέρθηκε ο Γιώργος Παπανδρέου μιλώντας στο Kρήτη TV.

Αναφερόμενος στον Ευάγγελο Βενιζέλο, ο πρώην πρωθυπουργός υποστήριξε ότι δεν τον στήριξε όταν στις Κάννες οι εταίροι αποδέχθηκαν την πρότασή του για δημοψήφισμα. «Ο Βενιζέλος δεν με στήριξε. Συνέβαλε στην πτώση της κυβέρνησης», είπε. Με δεδομένη την αποχώρηση Βενιζέλου, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο επανενοποίησης του χώρου. «Σήμερα, με δεδομένη την αποχώρηση Βενιζέλου από την προεδρία του ΠΑΣΟΚ, δέχομαι ερωτήματα να ηγηθώ πρωτοβουλιών. Δεν είναι ευχάριστο ο χώρος του δημοκρατικού σοσιαλισμού να είναι κατακερματισμένος.

Θεωρώ ότι η επανενοποίηση είναι απαραίτητη. Δεν είναι όμως θέμα προσώπων. Είναι θέμα αρχών».

Παράλληλα ο κ. Παπανδρέου εξαπέλυσε επίθεση κατά του Αντώνη Σαμαρά, λέγοντας «Αν ο ΣΥΡΙΖΑ και η ΝΔ το 2010 είχαν στηρίξει την εθνική προσπάθεια αντιμετώπισης της κρίσης, δεν θα είχαμε χάσει πολύτιμο χρόνο και θα είχαμε καλύτερα αποτελέσματα. Δυστυχώς, ο Αντώνης Σαμαράς, αντί να συνεχίσει τις μεταρρυθμίσεις και να ολοκληρώσει το πρόγραμμα που είχε ξεκινήσει η δική μας κυβέρνηση, άρχισε να προσπαθεί να ξεφεύγει από τις υποχρεώσεις. Πέταξε την μπάλα στην επόμενη κυβέρνηση με δύσκολους όρους».

Και πρόσθεσε: «Ας σταθούμε όλοι στο ύψος των απαιτήσεων. Εμείς αυτό κάνουμε ως Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών. Βάζουμε πλάτη στη διαπραγματευτική προσπάθεια που καταβάλλεται από την κυβέρνηση».

Δημοσίευση: Απριλίου 16, 2015

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΑΣΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΓΙΩΡΓΗ, ΠΟΥ ΝΑ ΤΡΕΧΕΙΣ ΤΩΡΑ - «Βόμβα» Παπανδρέου: Θα αναλάβω πρωτοβουλίες (video)"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator