ΝΕΟ ΒΙΝΤΕΟ ΥΠΕΡΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: Πρόκειται για κλινικά και σχιζοφρενικά τελειωμένη κατάσταση !!!

0ΝΕΟ ΒΙΝΤΕΟ ΥΠΕΡΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ! Αυτή η ζαρωμένη αδέσποτη θείτσα που μας φορτώθηκε στο σβέρκο από το πουθενά, ή μας τρολλάρει ασύστολα, ή το έχει σκάσει από το Δαφνί με μέσον.. Προσωπικά όμως θεωρώ σιγουρότερο το δεύτερο... Είναι προφανέστατο πως χάνει λάδια από παντού και δε φταίνε τα γεράματα.. Πρόκειται για κλινικά και σχιζοφρενικά τελειωμένη κατάσταση προ πολλού. 
Δημοσίευση: Απριλίου 16, 2015

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΝΕΟ ΒΙΝΤΕΟ ΥΠΕΡΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: Πρόκειται για κλινικά και σχιζοφρενικά τελειωμένη κατάσταση !!!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator