Ότι δεν έκανε ο Λαφαζάνης και τα υπόλοιπα καλοταϊσμένα σούργελα του ΣΥΡΙΖΑ το έκανε αυτή η κοπέλα (video)

0












Η 21χρονη Γιοζεφίν Βιτ Josephine Witt «όρμησε» στον Μάριο Ντράγκι και τον «έλουσε» με χαρτοπόλεμο, πριν την απομακρύνουν οι δυνάμεις ασφαλείας. Το περιστατικό έλαβε χώρα κατά τη διάρκεια προγραμματισμένης συνέντευξης Τύπου στη Φρανκφούρτη.

Την ευθύνη για την παρέμβση με χαρτοπόλεμο και συνθήματα στη συνέντευξη Τύπου του Μάριο Ντράγκι, ανέλαβε η φεμινιστική ακτιβιστική οργάνωση FEMEN.

Η ανάληψη της ευθύνης, σύμφωνα με το πρακτορείο Reuters, έγινε μέσω μηνύματος στο twitter. Η διαδηλώτρια των FEMEN μπήκε στον χώρο της συνέντευξης και άρχισε να φωνάζει «τέλος στη δικτατορία της ΕΚΤ». Η διαδηλώτρια, που πέταξε κονφετί στον Ντράγκι, απομακρύνθηκε αμέσως από αστυνομικούς.





Δημοσίευση: Απριλίου 17, 2015

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ότι δεν έκανε ο Λαφαζάνης και τα υπόλοιπα καλοταϊσμένα σούργελα του ΣΥΡΙΖΑ το έκανε αυτή η κοπέλα (video)"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator