Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΩΝΗΣ ΣΥΝΕΒΑΛΕ ΠΡΩΤΑ ΣΤΟ «ΠΝΙΞΙΜΟ» ΤΗΣ ΜΑΡΙΝΑΣ, ΕΚΤΡΟΧΙΑΖΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΤΟΝ ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟ

0


ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ & ΦΟΡΕΩΝ ΕΛΕΥΣΗΣ
ΤΟΥ ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟΥ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΟΥ ΣΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ

Κανείς εχέφρων νους δεν θέλει το χειρότερο για την πόλη μας, δεν θέλει το χειρότερο για το Λουτράκι. Μπορεί ο δήμαρχος Λουτρακίου Γιώργος Γκιώνης να ισχυρίζεται ότι επιδιώκει το καλύτερο, οι προθέσεις του είναι προάγγελος των χειρότερων δυνατών, με δυσβάσταχτες επιπτώσεις στην ήδη κατακερματισμένη τοπική οικονομία μας.

Λέγοντας συνειδητά ψέματα παραπληροφορεί την κοινή γνώμη τόσο για το κατασκευαστικό κόστος δήθεν στα € 15 εκατ. έναντι το πολύ € 8 εκατ. -χωρίς φιλοδωρήματα- σύμφωνα με τις τεχνικές υπηρεσίες του ΟΣΕ, όσο για την ωφελιμότητα και τις νέες προοπτικές στην άνετη προσβασιμότητα στην πόλη. Τονίζει την ανάγκη για την κατασκευή πεζόδρομου, αλλά πρόκειται για διαφορετικά έργα, με διαφορετικούς κωδικούς εκταμίευσης. Σίγουρα, αυτό μπορεί να του το επιβεβαιώσει και ο «μέντοράς» του με τις ταυτόσημες απόψεις περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης. Όσον αφορά την πασχαλινή φωτοβολίδα περί δήθεν διχοτόμησης, ο ίδιος ο δήμαρχος σε επιστολή του προς τον περιφερειάρχη του επισημαίνει ότι το έργο είναι απόλυτα εναρμονισμένο με το νέο ΓΠΣ που έχει εκπονηθεί από την Τεχνική Υπηρεσία του δήμου Λουτρακίου, ενώ ταυτόσημη είναι η άποψη της ολοκληρωμένης μελέτης συνοδευόμενης από τα τεύχη δημοπράτησης που έχει κατατεθεί από τον ΟΣΕ προς ένταξη στο τρέχον ΕΣΠΑ της περιφέρειας Πελοποννήσου.

Πρόθεση του Γιώργου Γκιώνη είναι και προκρίνει την «Στάση των Οικονομικών Συμφερόντων» στην θέση Α-Β Βασιλόπουλος του Ισθμού, όταν στην μελέτη που παρήγγειλε ο ίδιος στην προηγούμενη θητεία του και αποκρύπτει από την κοινωνία, του επισημαίνεται ότι στάσεις του προαστιακού με ακτίνα μεγαλύτερη των 2 χλμ. από το κέντρο της πόλης, μέσα σε δύο χρόνια απαξιώθηκαν. Ως παράδειγμα φέρονται οι στάσεις των Αγ. Θεοδώρων, των Mεγάρων, της Νέας Περάμου κ.α. Σύμφωνα με τον ΟΣΕ πρόθεση είναι τα δρομολόγια να γίνονται απευθείας στον κεντρικό σταθμό της Αθήνας ανά δίωρο και στην ενδιάμεση ώρα ο συρμός να κινείται προς τον σταθμό της διακλάδωσης στην θέση Παράδεισος - Φιλοθέη, για να αποβιβάσει και επιβιβάσει κατοίκους και επισκέπτες προς και από τους διερχόμενους συρμούς Αθήνας - Πάτρας και Πάτρας - Αθήνας.

Αν ο Γιώργος Γκιώνης ήθελε πραγματικά τον ποιοτικό τουρισμό στην πόλη μας, δεν θα ήταν ένας από αυτούς που συνέβαλαν συνειδητά στο «πνίξιμο» της μαρίνας Λουτρακίου. Επιτέλους, ας κινηθεί έστω κι αυτή την ύστατη ώρα υπέρ των συμφερόντων των πολιτών του δήμου Λουτρακίου!

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ

ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ

ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ


Δημοσίευση: Απριλίου 07, 2015

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΩΝΗΣ ΣΥΝΕΒΑΛΕ ΠΡΩΤΑ ΣΤΟ «ΠΝΙΞΙΜΟ» ΤΗΣ ΜΑΡΙΝΑΣ, ΕΚΤΡΟΧΙΑΖΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΤΟΝ ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator