Βίντεο: Δείτε πώς έκλεψαν μια μηχανή σε λιγότερο από 3'

0


Η μηχανή μάρκας hayabusa ήταν σταθμευμένη και καλυμμένη με κουκούλα, ωστόσο οι δράστες κατάφεραν μέσα σε 2:30 λεπτά να την κλέψουν και να εξαφανιστούνΣε λιγότερο από τρία λεπτά έκλεψαν μια μηχανή δύο νεαροί τα ξημερώματα της Μ. Δευτέρας στην Καλλιθέα. 

Η μηχανή μάρκας hayabusa ήταν σταθμευμένη και καλυμμένη με κουκούλα, ωστόσο οι δράστες κατάφεραν μέσα σε 2:30 λεπτά να την κλέψουν και να εξαφανιστούν. 

Οι κάμερες ασφαλείας όμως κατέγραψαν την κλοπή και το βίντεο κάνει ήδη το γύρο του Διαδικτύου, προκειμένου να εντοπιστούν οι δράστες και η μηχανή. 

Δείτε το βίντεο:

Δημοσίευση: Απριλίου 07, 2015

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Βίντεο: Δείτε πώς έκλεψαν μια μηχανή σε λιγότερο από 3'"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator